Gjest mij Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 Har aldri laget før, av en eller annen grunn. Men det går sikkert bra :-) Problemet er bare - jeg har kun én kakeform, og jeg tror den er 28 cm i diameter, eller som den største springformen når man kjøper 3 stk om dere forstår. Passer denne oppskriften til størreslen på formen? 4 egg 360 g sukker 200 g hv.mel 2 dl olje 2 ts natron 2 ts kanel 2 ts vaniljesukker 360 g gulrøtter Andre gode tips og råd for å få kaken vellykket tas imot med stor takk ;-) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 Ååååååå - nå fikk jeg jammen lyst til å lage gulrotkake! Mange år siden sist! Husker ikke min oppskrift, men jeg mener at når jeg laget den i langpanne (altså større enn springform), brukte jeg 6 egg? Så da passer det sikkert med 4 til 28 cm rund form. Det er godt å ha i litt hakkete mandler eller solsikkefrø også, hvis du liker det :-) 0 Siter
Gjest mij Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 Ååååååå - nå fikk jeg jammen lyst til å lage gulrotkake! Mange år siden sist! Husker ikke min oppskrift, men jeg mener at når jeg laget den i langpanne (altså større enn springform), brukte jeg 6 egg? Så da passer det sikkert med 4 til 28 cm rund form. Det er godt å ha i litt hakkete mandler eller solsikkefrø også, hvis du liker det :-) Jeg må ut og handle etterpå, så jeg får liksågodt shoppe inn noen kakeformer samtidig. uff, i dag skjer bare alt på en gang, må bare stresssssssse neeeeeed...... ) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 Jeg må ut og handle etterpå, så jeg får liksågodt shoppe inn noen kakeformer samtidig. uff, i dag skjer bare alt på en gang, må bare stresssssssse neeeeeed...... ) Hadde du ikke kakeformer da? 0 Siter
Gjest mij Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 Hadde du ikke kakeformer da? Bare én... ikke helt oppdatert i skapene her, nei ) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 Jordbærkake, sjokoladekake, romkake = godt Jeg har smakt 8 forskjellige gulrotkaker, alle smakte pøkk. Gulrot hører til i middagsserveringen ;o) (sikker på at din blir god, da.. ) 0 Siter
Gjest mij Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 [quote name=Lotte )' timestamp='1188982440' post='3668341] Jordbærkake, sjokoladekake, romkake = godt Jeg har smakt 8 forskjellige gulrotkaker, alle smakte pøkk. Gulrot hører til i middagsserveringen ;o) (sikker på at din blir god, da.. ) Pøkk har jeg aldri smakt ;-) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 Bare én... ikke helt oppdatert i skapene her, nei ) Kjøp "gullfargede" kakeformer. De leder varmen best, og gir jevnt stekeresultat. Billigst på Rema Stormarked, Obs og Sparkjøp. 0 Siter
Gjest muskatnot Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 [quote name=Lotte )' timestamp='1188983626' post='3668370] Kjøp "gullfargede" kakeformer. De leder varmen best, og gir jevnt stekeresultat. Billigst på Rema Stormarked, Obs og Sparkjøp. ikke glem glasuren da... det er jo det beste! 0 Siter
jancka1365381087 Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 På denne oppskrifta passer 24 cm. form. Pass på at du ikke bruker mere gulrot enn det står, da blir den lett tung. Riv også gulrøttene veldig fint så slipper du lange gulrotremser i kaka 0 Siter
Sofline Skrevet 5. september 2007 Skrevet 5. september 2007 Sikkert for sent, men jeg ville lagt litt på oppskriften eller kjøpt en mindre form. Jeg skjønte lenge ikke hvorfor gulrotkaka mi ikke hevet når jeg bakte den hjemme hos foreldrene mine, helt til jeg fant ut at kakeformen deres er større enn min. Hvordan gikk det? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.