Gå til innhold

Hurtighjelp, fromasjkake!!!!


Anbefalte innlegg

Gjest uerfaren kakebaker
Skrevet

Har aldri laget fromasj før!!! Tror jeg var for sen med å blande geleen i kremen...:( Det ble små geleklumper i fromasjen. Gjør det noe eller? Kaken er til et stort selskap... Det skulle i tillegg være frosne bringebær blandet inn i fromasjen, så det kan se ut som at det er bringebæra som lager "klumpene"...

Hva tror dere? Hvordan skal det se ut og kan jeg bruke kaka likevel?

Håper på hurtig svar, er despserat!!

Vennlig hilsen

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...