annegunn Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Jeg fikk en diger legolandburger til en litt sen lunch, så vi klarte oss med litt ost og spekemat og en sånn en: http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM00003Rekramv?ProductUUID=l8MKdlGl9d0AAAEIvblkSkON&CatalogCategoryID=&JumpTo=OfferList 0 Siter
annegunn Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Åhhh, kålrabistappe er det beste jeg veit! Du burde prøve sellerirotstappe *nam* 0 Siter
Gjest GA Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Idag, dvs i går, spiste jeg ikke middag, for jeg var på jobb. Tror resten av familien spiste spaghetti med kjøttsaus 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 11. september 2007 Forfatter Skrevet 11. september 2007 Jeg fikk en diger legolandburger til en litt sen lunch, så vi klarte oss med litt ost og spekemat og en sånn en: http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM00003Rekramv?ProductUUID=l8MKdlGl9d0AAAEIvblkSkON&CatalogCategoryID=&JumpTo=OfferList Hørtes ikke så galt ut. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 11. september 2007 Forfatter Skrevet 11. september 2007 Det hørtes deilig ut :-) Hos oss ble det ferdigkjøpt pizza :-) Spiste akkurat det stykket som ble igjen.... jeg elsker pizza!!!! Laget meg smørbrød her en dag og tenkte på noe du foreslo (ble sikkert ikke helt som du gjorde, men,,,,): Ristet to skiver, smørte kesam på (det foreslo du sikkert ikke!!!!), la oppå masse tomater, paprika, ruccolasalat og nykvernet pepper + frisk basilikum :-) Dropp kesamen, har jeg sagt! Neida, din utgave av sandwichen hørtes betraktelig sunnere ut enn min 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Høres ut som noe unga mine ville likt godt. *noterer tips* (selv om jeg hater fiskepudding!) Jeg er ikke så innmari glad i fiskepudding selv, men i denne formen blir det veldig godt, for blomkålens konsistens veier opp for fiskepuddingens. Og så krydrer jeg hvitsausen med litt karri og annet. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Næsj, den var ikke kald, men den smakte fremdeles jordbær. *grøss* Og det er altså 11 år siden... Kjøpepizza har jeg ikke spist siden Lillevill lå i magen, og det klarer jeg heller ikke lenger. Prøvde i fjor sommer engang - hadde faktisk lyst på, til og med, men jeg klarte bare ikke. Ikke at det gjør så mye da - vi mekker ånkli italiensk pizza a la flyfly en gang i uka eller noe... Ja, den kjøpepizzaen blir aldri helt det samme som før jeg var gravid... Jeg spiser det hvis jeg får det servert, men aldri ellers! Hjemmelaga pizza derimot 0 Siter
Gjest togli Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Jeg hadde tenkt å skrive noe her, men noen kom meg visst i forkjøpet... Ja, der ser du hva du går glipp av når du ikke sørger for å sitte på DOL hele dagen! 0 Siter
annegunn Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Ja, der ser du hva du går glipp av når du ikke sørger for å sitte på DOL hele dagen! *forbanner hele dansketuren* 0 Siter
Gjest togli Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 *forbanner hele dansketuren* Minner meg litt om da søstra mi var i sin nyinnkjøpte leilighet i Spania for første gang. Hun var seks uker gravid og kvalm hele ferien. Når hun kom hjem hadde hun mest lyst å selge hele leiligheten, for hun kunne ikke forstå at hun noen gang skulle klare å reise dit igjen;) Jeg har en nydelig kjole i klesskapet mitt. Den kjøpte jeg til en fest jeg var med på når jeg var to mnd på vei med minsten. Bare jeg ser kjolen, blir jeg kvalm :-/ 0 Siter
annegunn Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Minner meg litt om da søstra mi var i sin nyinnkjøpte leilighet i Spania for første gang. Hun var seks uker gravid og kvalm hele ferien. Når hun kom hjem hadde hun mest lyst å selge hele leiligheten, for hun kunne ikke forstå at hun noen gang skulle klare å reise dit igjen;) Jeg har en nydelig kjole i klesskapet mitt. Den kjøpte jeg til en fest jeg var med på når jeg var to mnd på vei med minsten. Bare jeg ser kjolen, blir jeg kvalm :-/ Jeg har samme forhold til Glasgow... Blir uggen bare jeg tenker på byen :-/ 0 Siter
Gjest togli Skrevet 11. september 2007 Skrevet 11. september 2007 Jeg har samme forhold til Glasgow... Blir uggen bare jeg tenker på byen :-/ Hehe;) 0 Siter
....AV Skrevet 12. september 2007 Skrevet 12. september 2007 Har du en oppskrift på hamburgerbrødene? ) Raske hamburgerbrød: (det ble det på oss i dag, for jeg glemte å bake i går og hadde bare ca. 1 time hjemme før vi måtte av gårde igjen) ca 8 stk: 5 dl siktet speltmel 2.5 dl sammalt fin spelt 1 ts salt (kan droppes) 1 ss sukker (kan droppes) 3 ts bakepulver 150 g margarin 3 dl melk Bland det tørre først. Del margarinen i biter og smuldre i det tørre med fingertuppene. Ikke vær for grundig, da blir brødene tørre. Ha i melken og bland raskt sammen. Formes til 8 flate boller på bakeplate. Stekes på 225 grader i ca. 15 min. De jeg egentlig skulle bakt: ca. 12 stk. 50 g gjær 50 g margarin eller 0.5 dl olje 5 dl melk 2 ts sukker 1 ts salt ca. 1,2 liter siktet speltmel Denne må forheves og etterheves og tar derfor noe lengre tid, men blir bra. Pensles med melk og drysses med sesamfrø. Stekes på 225 grader i 10-12 minutter. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 12. september 2007 Skrevet 12. september 2007 Tomatpølsegryte fra Toro med posestappe. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 16. september 2007 Skrevet 16. september 2007 Skjærer bare opp halvtint fisk i terninger, jeg. Og lar den trekke litt i sausen. Og jeg bruker hele egget. Du får melde ifra dersom du lager, da? Ja, i dag ble det fiskegrateng på oss til middag. Alle spiste godt, og syntes det var godt. I tillegg var gratengen din enkel å lage, så takk igjen for oppskrift og forklaring på framgansmåten. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 16. september 2007 Forfatter Skrevet 16. september 2007 Ja, i dag ble det fiskegrateng på oss til middag. Alle spiste godt, og syntes det var godt. I tillegg var gratengen din enkel å lage, så takk igjen for oppskrift og forklaring på framgansmåten. Det var hyggelig dere likte den. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.