en liten undulat Skrevet 13. september 2007 Skrevet 13. september 2007 hei! jeg lagde karamell i går. uten termometer, så massen vil ikke bli stiv. er det mulig å varme den opp igjen nå og så la den koke litt til, eller funker ikke det? trenger svar fort pga har ikke pc selv! 0 Siter
Sofline Skrevet 13. september 2007 Skrevet 13. september 2007 Ja, det har fungert her i huset i hvert fall. Massen skal koke LENGE. For å sjekke at du har rett temperatur kan du slippe litt av massen ned i kaldt vann. Hvis det fort danner seg en hard kule, er temperaturen varm nok. 0 Siter
en liten undulat Skrevet 14. september 2007 Forfatter Skrevet 14. september 2007 Ja, det har fungert her i huset i hvert fall. Massen skal koke LENGE. For å sjekke at du har rett temperatur kan du slippe litt av massen ned i kaldt vann. Hvis det fort danner seg en hard kule, er temperaturen varm nok. tusen takk for svar 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.