Gjest Middag-guri Skrevet 14. september 2007 Skrevet 14. september 2007 Fredags- og lørdagskvelder liker jeg å lage noe ekstra godt å spise. Det er vel ganske vanlig. Men hvordan pleier dere å gjøre det med "vanlig middag" disse dagene? I dag, f. eks, fredag, så må vi jo ha noe å spise når vi kommer hjem fra jobb og barnehage. Pleier dere å ha skikkelig middag da? Eller hva med bare brødskiver? Kan vel ikke ha to middager? På lørdager hender det vi har grøt til "middag" og den "gode middagen" på kvelden. Hva pleier dere å gjøre? 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 14. september 2007 Skrevet 14. september 2007 På fredager har vi helt vanlige middager, når vi kommer hjem fra jobb. Men på lørdager så lager vi oss noe god mat som vi spiser utpå kveldinga. Ved lunsjtid på lørdager så har vi av og til grøt, suppe og rundstykker eller kun brødskiver og pålegg. Jo, har også hendt vi har hatt noen pannekaker, og også pai. Men vi har ikke middag med pasta/poteter og slikt da. Kun enkle ting. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 14. september 2007 Skrevet 14. september 2007 Fredag og lørdag er det gjerne noe enkelt først, som suppe, rundstykker o.l Så lager vi skikkelig mat sammen senere på dagen/kvelden. 0 Siter
Speak Skrevet 14. september 2007 Skrevet 14. september 2007 Bare en middag. På fredager har vi tatt det rett etter jobb, på lørdager blir det til kvelden. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 14. september 2007 Skrevet 14. september 2007 På fredager pleier vi å ta noe som stagger sulten når vi kommer fra jobb/skole/barnehage, sånn som frukt, rå grønnsaker, brødskive, en tallerken frokostblanding eller noe slikt. Så lager vi litt god mat på kvelden. Lørdag gjør vi som dere, tar grøt til middag litt tidlig på ettermiddagen, og så lager vi noe godt til kvelden. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.