Gå til innhold

Sjokoladekaker, nybakte, hvordan oppbevare?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har nå i morgentimene bakt 2 sjokoladekaker (halvfabrikata er en moderne husmors beste venn...) og lurer på hvordan jeg skal oppbevare dem i dag. Må løpe ut av døra om en halvtime og da er jo kakene fremdeles varme/lunkne. Om jeg legger plast over da så vil de vel bli fuktige? Lar jeg dem stå uten noe vil de vel bli steinharde kanskje? Den ene er i en slik form med plastlokk, kan jeg bare legge på det like før jeg går tro?

Gjest Gurojenta
Skrevet

Jeg ville lagt det plastlokket over ja, men sørget for at det var bittelitt luft også om de fortsatt er varme og damper litt. Ellers kan det blir for mye "kondens" inni der og det er ikke helt bra for kaka.

Ellers er jo sånne kaker nydelige å fryse også, det hender jeg fryser dem før de er helt kalde også.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...