Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Hvor mange her synes at fiskekaker i brun saus er godt??? Hjemme hos oss liker både mann og barn det - men jeg synes den kombinasjonen er helt utrolig merkelig, og klarer ikke å nyte maten. Så i går vasket jeg min fiskekake - skylte av den brune sausen og spiste den med potet til.... Vi hadde ei nabojente på besøk, og hun fortalte at dette spiste de også hjemme. Er det vanlig? Det var svigermor som laget dette altså - jeg gjør det ikke.,,, 0 Siter
Gjest bambi på isen Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Jeg synes det er godt, spesielt med tyttebærsyltetøy til. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Vi har alltid hatt fiskeboller i hvit saus, og fiskekaker med smeltet smør til. Synes det høres rart ut med fisk i brun saus... 0 Siter
pekkaline Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 *Nei vett du hva, man har hvit saus til fiskekaker og fiskeboller * Har aldri prøvd det ærlig talt, mulig det er godt???:::: 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Mmmm, godt! Var ikke vant til det hjemmefra, men min bedre halvdel bragte dette inn i vårt samliv med stor suksess. :-) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Jeg synes det er kjempegodt! Liker du ikke brun saus? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 *Nei vett du hva, man har hvit saus til fiskekaker og fiskeboller * Har aldri prøvd det ærlig talt, mulig det er godt???:::: Fiskeboller har hvit saus, og fiskekaker brun saus. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Jeg synes det er godt, spesielt med tyttebærsyltetøy til. Eller rødbeter. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Mormor lagde hjemmelaga seikaker i brun saus. Det var nydelig, og til og med eksen, som aldri spiste fisk, likte det. Ferdigfiskekaker fra butikken og brun saus fra pose ville jeg ikke tatt i med tang. Men jeg synes sånne ferdigfiskekaker er helt greit, asså. Me definitivt ikke sammen med brun saus. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Jeg syns fiskekaker i brun saus er helt greit, men lager det aldri selv. Jeg steker fiskekaker og løk i panna og har grønnsaker og kokt potet til. Hvis det skal være brun saus til fiskekaker må det være en litt kraftig, mørk saus syns jeg. Ikke sånn blass fløtesaus. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Hos oss er det vanlig. Både fra min oppvekst og fra sambo sin oppvekst (kommer fra forskjellige fylker) Jeg spiser uten saus også jeg, men det har jeg inntrykk av at er mindre vanlig. Men du, vaske fiskekaka? Det jo så godt med saus på jo! ;o) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Jeg syns fiskekaker i brun saus er helt greit, men lager det aldri selv. Jeg steker fiskekaker og løk i panna og har grønnsaker og kokt potet til. Hvis det skal være brun saus til fiskekaker må det være en litt kraftig, mørk saus syns jeg. Ikke sånn blass fløtesaus. ''Jeg steker fiskekaker og løk i panna og har grønnsaker og kokt potet til.'' Det syntes jeg utvilsomt hørtes best ut også. 0 Siter
Gjest bambi på isen Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Mormor lagde hjemmelaga seikaker i brun saus. Det var nydelig, og til og med eksen, som aldri spiste fisk, likte det. Ferdigfiskekaker fra butikken og brun saus fra pose ville jeg ikke tatt i med tang. Men jeg synes sånne ferdigfiskekaker er helt greit, asså. Me definitivt ikke sammen med brun saus. Fiskekaker i brun saus er veldig undervurdert. 0 Siter
AAA Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Både store og små spiser fiskekaker i brun saus hos oss. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Da jeg var liten fikk jeg ofte seikaker i brun saus, men ikke andre fiskekaker. Vet ikke hvorfor... 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 *Rekker hånda i været* Det er godt ja! Men vi har det aldri av en eller annen grunn. 0 Siter
Speak Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Min svigermor gjør også det. Kjemperart synes jeg. Altså veldig enig med deg. 0 Siter
pekkaline Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Fiskeboller har hvit saus, og fiskekaker brun saus. Jasså.... det har jeg aldri prøvd 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Fiskekaker i brun saus er veldig undervurdert. Jeg er skeptisk! 0 Siter
kaffepiken Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Da jeg var liten fikk jeg ofte seikaker i brun saus, men ikke andre fiskekaker. Vet ikke hvorfor... Kanskje det har noe med seiens smak og konsistens å gjøre? Det er jo er vanlig å spise seibiff med brun saus også. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.