morsan Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Middagspølser i brun saus er ikke vanlig her jeg bor! Men der du kommer fra spiser dere jo til og med sånne Maxiboller, så der er vel det meste tillatt! LOL!!! for ikke å snakke om Spaghetti ala Capri! ;-) 0 Siter
morsan Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Skjønner du hvorfor jeg sa her en gang at jeg var litt lei av brun-saus-middager? Noen blir litt sånn hekta på at dersom det ikke er X til middagen, så er det ikke ordentlig middag! Og svigermoren din har det kanskje slik med brun saus... Har hørt om dem som har det slik m poteter, og som til og med har servert kokte poteter til pannekaker!! *ha ha* I min familie har man det litt slik med tyttebærsyltetøy - det skal (nesten) alltid på bordet, mens hos svigers har jeg vel aldri sett det. 0 Siter
morsan Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Jeg synes vanlige kjøpte fiskekaker er pyton. De er så glatte og altfor fint malte. Fiskekaker skal være grovt malt, slik at en kan tygge dem, og ikke bare slurpe dem i seg!!!! Heldigvis finnes det butikker i byen her som har fantastiske steinbitkaker og makrellkaker. Seikaker er ofte, dessverre, altofr fine. Farmors seikaker, derimot, var fantastiske! Vi spiser fiskekaker vanligvis med poteter, salat og gjerne raspete gulrøtter. Av og til en posesaus til - type fiskesaus. ''Fiskekaker skal være grovt malt, slik at en kan tygge dem, og ikke bare slurpe dem i seg'' Usjameg, høres skikkelig ekkelt ut!! ;-) Jeg foretrekker fiskekaker hvor man strengt tatt kunne klart seg uten jeksler;-) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 ''Fiskekaker skal være grovt malt, slik at en kan tygge dem, og ikke bare slurpe dem i seg'' Usjameg, høres skikkelig ekkelt ut!! ;-) Jeg foretrekker fiskekaker hvor man strengt tatt kunne klart seg uten jeksler;-) Grøss.... Vi fleipet i går om at vi kanskje skulle finne frem sugerør og suge dem i oss :-( Fiskekaker skal tygges! Basta! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Noen blir litt sånn hekta på at dersom det ikke er X til middagen, så er det ikke ordentlig middag! Og svigermoren din har det kanskje slik med brun saus... Har hørt om dem som har det slik m poteter, og som til og med har servert kokte poteter til pannekaker!! *ha ha* I min familie har man det litt slik med tyttebærsyltetøy - det skal (nesten) alltid på bordet, mens hos svigers har jeg vel aldri sett det. Mannen min fikk sjokk da han hørte at vi i min familie spiste kjøttkaker uten brun saus og uten tyttebær!!!!! Men jeg vet hva du mener - svigermor vil helst ha poteter, og vi spiser mye poteter vi og, men ikke alltid. 0 Siter
morsan Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Grøss.... Vi fleipet i går om at vi kanskje skulle finne frem sugerør og suge dem i oss :-( Fiskekaker skal tygges! Basta! Konseptet "tyggbare fiskekaker" får meg bare til å tenke på min tantes hjemmelagde gjeddekaker, der også litt bein var malt opp for å gjøre kakene 'ekstra grove'! *kvalm* 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Fiskekaker i brun saus er veldig undervurdert. Nei - denne tråden viser at det er sterkt overvurdert! 0 Siter
Gjest zilja Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Fiskekaker er absolutt best i brun saus synes jeg. 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Middagspølser i brun saus er ikke vanlig her jeg bor! Men der du kommer fra spiser dere jo til og med sånne Maxiboller, så der er vel det meste tillatt! Ikke Maxiboller, men Maxboller. Det er knallgodt! ) Som regel spiser jeg alt for mye og blir nesten oppkastsyk fordi jeg er så mett... Men det er lenge siden sist jeg har spist det nå da. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Det har jeg aldri smakt om har heller ingen planer om det. Fiskekaker spiser man med grønnsaker, potet og smeltet smør. Basta. :-) Nesten enig. Bruker ikke smeltet smør, heller rømme, evt fiskesaus. Basta! 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 LOL!!! for ikke å snakke om Spaghetti ala Capri! ;-) De der spaghettiboksene holder jeg meg unna ja, det er jo ikke mat for hunder engang. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 LOL!!! for ikke å snakke om Spaghetti ala Capri! ;-) Husker Spaghetti à la Capri var det beste jeg visste en kort periode da jeg var liten *urk* - det er jo direkte kvalmende! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Konseptet "tyggbare fiskekaker" får meg bare til å tenke på min tantes hjemmelagde gjeddekaker, der også litt bein var malt opp for å gjøre kakene 'ekstra grove'! *kvalm* Nå får du meg til å le! Gjeddekaker har jeg aldri smakt - ser for meg Gubben og katten på fisketur..... Akkurat beinrester vil jeg ikke ha i kakene, men grovt malt skal de være. Tror mamma og pappa maler fisken to ganger - dablir den passe! 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Husker Spaghetti à la Capri var det beste jeg visste en kort periode da jeg var liten *urk* - det er jo direkte kvalmende! Der kan man snakke om å spise middag med sugerør! Ikke mye al dente den pastaen der nei! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 De der spaghettiboksene holder jeg meg unna ja, det er jo ikke mat for hunder engang. De synes jeg er OK, en sjelden gang :-) *dukker* 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Fiskekaker er absolutt best i brun saus synes jeg. Fysj! *s* 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Ikke Maxiboller, men Maxboller. Det er knallgodt! ) Som regel spiser jeg alt for mye og blir nesten oppkastsyk fordi jeg er så mett... Men det er lenge siden sist jeg har spist det nå da. Hva er det for noe da? Maxboller....? 0 Siter
morsan Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Husker Spaghetti à la Capri var det beste jeg visste en kort periode da jeg var liten *urk* - det er jo direkte kvalmende! Ja, jeg husker også at jeg var veldig begeistret for det. kan i grunnen si at jeg har vokst fra det! ;-) 0 Siter
morsan Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Nå får du meg til å le! Gjeddekaker har jeg aldri smakt - ser for meg Gubben og katten på fisketur..... Akkurat beinrester vil jeg ikke ha i kakene, men grovt malt skal de være. Tror mamma og pappa maler fisken to ganger - dablir den passe! Jeg vil svært gjerne ha fiskekaker med høy innhold av fisk. Kanksje hadde jeg likt grovmalte også, men de før nevnte gjeddekakene var ikke noen höjdare, nei. 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. september 2007 Skrevet 19. september 2007 Hva er det for noe da? Maxboller....? Kjøttboller i paprikasaus. Nam! Det er den eneste retten jeg bare _må_ ha potetstappe fra pose til... Egentlig er den stappen gurba, men akkurat til Maxboller så hører det til. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.