Gjest Shira :o) Skrevet 20. september 2007 Skrevet 20. september 2007 Noen som har enkle oppskrifter på fingermat, helst kaldretter slik at det kan stå fremme en stund. Jeg skal ha bursdagsfeiring, og ikke være hjemme hos meg selv, så jeg må ha det så enkelt som mulig ) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. september 2007 Skrevet 20. september 2007 Var en tråd om det i går, se der etter tips! http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=3678646 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 20. september 2007 Skrevet 20. september 2007 Var en tråd om det i går, se der etter tips! http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=3678646 Det kom jeg på etter at jeg hadde postet innlegget *flau* Litt stresset om dagen, mye som skal ordnes før jeg drar på tur, og jeg er utrolig glemsom av meg ;o) 0 Siter
mum Skrevet 20. september 2007 Skrevet 20. september 2007 http://www.google.com/search?client=safari&rls=nb-no&q=fingermat&ie=UTF-8&oe=UTF-8 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 20. september 2007 Skrevet 20. september 2007 http://www.google.com/search?client=safari&rls=nb-no&q=fingermat&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Takk for link, jeg kan også søke, men jeg skulle gjerne ha hatt noen utprøvde oppskrifter som er garantert suksess ;o) 0 Siter
Gjest Gurojenta Skrevet 21. september 2007 Skrevet 21. september 2007 En sikker sukess er lefser med ulikt fyll. Du kan fylle dem med ost, fisk, skinke, ruccola, basilikum. Ja, alt egentlig. Skjer de i små biter, kjempegodt! En annen god ting er melon surret med skinke, gjerne med ruccola inni der også. Eller små kjøttboller som er litt sterkt krydret, gjerne med en mild dip ved siden av. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 21. september 2007 Skrevet 21. september 2007 En sikker sukess er lefser med ulikt fyll. Du kan fylle dem med ost, fisk, skinke, ruccola, basilikum. Ja, alt egentlig. Skjer de i små biter, kjempegodt! En annen god ting er melon surret med skinke, gjerne med ruccola inni der også. Eller små kjøttboller som er litt sterkt krydret, gjerne med en mild dip ved siden av. Takk takk ) Hvilke lefser skal jeg bruke? Øh, vet ikke om jeg noen gang har kjøpt lefser jeg ;o) 0 Siter
Gjest Gurojenta Skrevet 24. september 2007 Skrevet 24. september 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1190392873' post='3679843] Takk takk ) Hvilke lefser skal jeg bruke? Øh, vet ikke om jeg noen gang har kjøpt lefser jeg ;o) Vestlandslefser er ypperlig til dette. Kjøp sånn pakke som du selv bløter opp, de er veldig gode. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.