Gjest Mom33 Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Var sikker på at det lå ei pakke fra Toro i skapet - med brun saus. Men det gjør det ikke, og jeg skal ha fiskekaker... Har lovd ungene brun saus, og har lyst på det sjøl også. Hvordan lager man brun saus??? På en forståelig måte... 0 Siter
Gjest brunsausdronningen Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Stooooor klatt smør el. stekemargarin i en stekepanne med så tykk bunn som mulig. Tilsett 2-3 ss mel. Rør rundt kontinuerlig til det har fått en brun farge. Skrap jevningen over i en kasserolle og tilsett vann. Begynn med 5 dl og tilsett mer etterhvert som det koker ved behov. Smak til med buljong/salt og pepper. 0 Siter
spyrothedragon Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Da drar du på bensinstasjon og kjøper. 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Da drar du på bensinstasjon og kjøper. Umulig... Nærmeste er 8 km unna, jeg har ikke bil.... Og 2 små unger, så sykkel er ikke mulig heller.... 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Stooooor klatt smør el. stekemargarin i en stekepanne med så tykk bunn som mulig. Tilsett 2-3 ss mel. Rør rundt kontinuerlig til det har fått en brun farge. Skrap jevningen over i en kasserolle og tilsett vann. Begynn med 5 dl og tilsett mer etterhvert som det koker ved behov. Smak til med buljong/salt og pepper. Takk! Har ikke sukkerkolør i hus, så det blir nok en lys fin brunsaus i dag! :-) 0 Siter
Sofline Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Stooooor klatt smør el. stekemargarin i en stekepanne med så tykk bunn som mulig. Tilsett 2-3 ss mel. Rør rundt kontinuerlig til det har fått en brun farge. Skrap jevningen over i en kasserolle og tilsett vann. Begynn med 5 dl og tilsett mer etterhvert som det koker ved behov. Smak til med buljong/salt og pepper. Tungvint. :-) Du kan godt lage jevningen i kjelen sausen skal koke i, og så lønner det seg å ha i vann (eller melk) litt av gangen. Så er man sikker på å unngå klumper. 0 Siter
Gjest syns brunsausdronningen Skrevet 24. september 2007 Skrevet 24. september 2007 Tungvint. :-) Du kan godt lage jevningen i kjelen sausen skal koke i, og så lønner det seg å ha i vann (eller melk) litt av gangen. Så er man sikker på å unngå klumper. Det er innmari vanskelig å få kasseroller til å brune jevnt uten å svi. Og lys meljevning med sukkerkulør smaker virkelig ikke godt.. 0 Siter
Gjest brunsausdronningen Skrevet 24. september 2007 Skrevet 24. september 2007 Takk! Har ikke sukkerkolør i hus, så det blir nok en lys fin brunsaus i dag! :-) Hm, sukkerkulør har jeg aldri brukt. Jeg bare bruner den nok i stekepanna. 0 Siter
Sofline Skrevet 24. september 2007 Skrevet 24. september 2007 Det er innmari vanskelig å få kasseroller til å brune jevnt uten å svi. Og lys meljevning med sukkerkulør smaker virkelig ikke godt.. Hmm... jeg har aldri hatt problemer med det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.