Gjest pollask Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 har glemt å kjøpe bernaisesaus (poser). Har biff, men mangler saus..... 0 Siter
Orio Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 En veldig enkel løsning er å koke ut stekepannen etter at biffene er stekt med fløte. 0 Siter
erin Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Ja, kok ut sjyen i rømme. Hvis du har lettrømme, må denne ikke koke. Da blir den klumpete og fæl. Bare av utseende altså, ikke smaken. ) Spe evt på med fløte. Hardt til magen kan bli, men kjempegodt! 0 Siter
Gjest pollask Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Ja, kok ut sjyen i rømme. Hvis du har lettrømme, må denne ikke koke. Da blir den klumpete og fæl. Bare av utseende altså, ikke smaken. ) Spe evt på med fløte. Hardt til magen kan bli, men kjempegodt! takk for svar, hvilket krydder tilsetter jeg? 0 Siter
erin Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 takk for svar, hvilket krydder tilsetter jeg? Sikkert i seneste laget, men... Jeg bruker bare salt og pepper. 0 Siter
Gjest pollask Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Sikkert i seneste laget, men... Jeg bruker bare salt og pepper. Jeg brukte bare salt og pepper (; 0 Siter
erin Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Jeg brukte bare salt og pepper (; Å det smakte...??? 0 Siter
Gjest pollask Skrevet 23. september 2007 Skrevet 23. september 2007 Å det smakte...??? jepp, alle var fornøyde (0; 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.