Lillemus Skrevet 25. september 2007 Skrevet 25. september 2007 Pannekaker ja, det er nok også noe for meg i dag. Hva serverer du til/på? Jeg bruker denne tråden til middagstips i dag. :-) Ungene har sukker på, selv har jeg jordbærsyltetøy (hjemmelaget) og flesk. Nam! 0 Siter
Sofline Skrevet 25. september 2007 Skrevet 25. september 2007 Ungene har sukker på, selv har jeg jordbærsyltetøy (hjemmelaget) og flesk. Nam! Jeg blir veldig inspirert her nå. Hjemmelaget jordbærsyltetøy er nydelig, og jeg har frosne jordbær i fryseren. Jeg tror også det blir pannekaker på meg i dag. :-) 0 Siter
Tralla Skrevet 25. september 2007 Skrevet 25. september 2007 Jr fikk fiskekaker, jeg hadde spist "middag" på jobb, så spiste noe pommes frites her. Er middagslei for tiden og lei av å bare lage mat som en kresen 7 åring aksepterer... 0 Siter
....AV Skrevet 25. september 2007 Skrevet 25. september 2007 Vi skal ha skinkegratinerte rotgrønnsaker med rundstykker til. I morgen skal vi ha pølser, for da har vi en veldig travel ettermiddag. Torsdag skal vi ha lakse-wok, fredag kylling og pommes frites. 0 Siter
mbf Skrevet 26. september 2007 Skrevet 26. september 2007 nææ gi dere, det er yndlingsretten min!! men den er bare å finne hos foreldrene mine, siden gubben er så kresen.. men det er sinnsykt godt. kan jeg komme? Sant??!! Guri, du må komme neste tirsdag, ny fiskebolle-med-hjemmelaget-saus-middag ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Ungene har sukker på, selv har jeg jordbærsyltetøy (hjemmelaget) og flesk. Nam! Syltetøy og flesk til samme pannekake? Hm.... *skeptisk* 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Syltetøy og flesk til samme pannekake? Hm.... *skeptisk* *Nikker* Legger pannekaka flatt på fatet og har på en stripe med syltetøy, ruller så sammen pannekaka så stripa kommer i midten. Deler den så i biter med kniv og gaffel etterhvert som jeg spiser og legger en fleskebit oppå. Nammis! Men i helgen blir det fårikål! ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 *Nikker* Legger pannekaka flatt på fatet og har på en stripe med syltetøy, ruller så sammen pannekaka så stripa kommer i midten. Deler den så i biter med kniv og gaffel etterhvert som jeg spiser og legger en fleskebit oppå. Nammis! Men i helgen blir det fårikål! ) Så ville jeg heller hatt litt rømme på. Eller kun bacon, og da skulle pannekakene vært "middagspannekaker" og ikke de andre. Forsto du den? Jeg laget lammefrikassé her en dag; det var godt! Fårikål må vi ha neste uke. 0 Siter
Babette Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Syltetøy og flesk til samme pannekake? Hm.... *skeptisk* Det er veldig vanlig i Trøndelagen, og faktisk godt med både flesk og syltetøy. Men jeg foretrekker blåbærsyltetøy til pannekaka, ikke jordbær. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Det er veldig vanlig i Trøndelagen, og faktisk godt med både flesk og syltetøy. Men jeg foretrekker blåbærsyltetøy til pannekaka, ikke jordbær. Her jeg bor (Rogaland) er det ikke vanlig tror jeg. Jeg er vant til middagspannekaker, og da er det bacon og potet til (og litt smeltet smør). De pannekakene er litt mer salte enn de andre, som vi ikke har til middag men om det f.eks. er selskap eller noe. De andre er vel søtere og de har vi syltetøy på. 0 Siter
Babette Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Her jeg bor (Rogaland) er det ikke vanlig tror jeg. Jeg er vant til middagspannekaker, og da er det bacon og potet til (og litt smeltet smør). De pannekakene er litt mer salte enn de andre, som vi ikke har til middag men om det f.eks. er selskap eller noe. De andre er vel søtere og de har vi syltetøy på. Sånn er jeg også vant til at det er. Nordpå kan man av og til få pannekaker med KREM og syltetøy, som dessert eller til kaffen, men det er så mektig at jeg står over. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Sånn er jeg også vant til at det er. Nordpå kan man av og til få pannekaker med KREM og syltetøy, som dessert eller til kaffen, men det er så mektig at jeg står over. Inspirert av vafler med jordbærsyltetøy og litt rømme har jeg hatt det på pannekaker også, og det er godt! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Sånn er jeg også vant til at det er. Nordpå kan man av og til få pannekaker med KREM og syltetøy, som dessert eller til kaffen, men det er så mektig at jeg står over. Det høres forresten godt ut! Men så må det være i steden for kake eller som dessert. 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Så ville jeg heller hatt litt rømme på. Eller kun bacon, og da skulle pannekakene vært "middagspannekaker" og ikke de andre. Forsto du den? Jeg laget lammefrikassé her en dag; det var godt! Fårikål må vi ha neste uke. Hva er forskjellen på middagspannekaker og andre pannekaker? 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. september 2007 Skrevet 28. september 2007 Det er veldig vanlig i Trøndelagen, og faktisk godt med både flesk og syltetøy. Men jeg foretrekker blåbærsyltetøy til pannekaka, ikke jordbær. Joda, blåbærsyltetøy er det beste, men det ble ikke noe blåbærplukking i år og det man kjøper i butikken smaker såpe og er uspiselig. Så da blir det hjemmelaget jordbærsyltetøy istedet. Jeg fatter forøvrig ikke hvordan de klarer å ødelegge blåbær sånn når de lager syltetøy av den?! Når jeg åpner et glass som har stått i fryseren så lukter det sommer og sol og blåbær og det smaker likedan - det du kjøper verken lukter eller smaker blåbær i det hele tatt. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Hva er forskjellen på middagspannekaker og andre pannekaker? Vanlige pannekaker er vel søtere, tynnere og mindre, og til de er det godt med syltetøy. Middagspannekaker har tykkere røre, og de er litt saltere. Det er godt med bacon, smeltet smør og poteter til middagspannekakene, og de er gode (som navnet sier...) til middag! De er altså mektigere. 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Vanlige pannekaker er vel søtere, tynnere og mindre, og til de er det godt med syltetøy. Middagspannekaker har tykkere røre, og de er litt saltere. Det er godt med bacon, smeltet smør og poteter til middagspannekakene, og de er gode (som navnet sier...) til middag! De er altså mektigere. Har aldri hørt om middagspannekaker. Og pannekaker med poteter og smeltet smør høres ikke akkurat godt ut... | 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Har aldri hørt om middagspannekaker. Og pannekaker med poteter og smeltet smør høres ikke akkurat godt ut... | Og bacon! Husk at de er laget av en annen røre. 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Og bacon! Husk at de er laget av en annen røre. Ja, men bacon må det være til søte pannekaker når de er ment til middag også! ) Mmmm.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.