hare1365380455 Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Ja, men bacon må det være til søte pannekaker når de er ment til middag også! ) Mmmm.... Nei, det blir feil! Søte pannekaker er ikke middag! 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Nei, det blir feil! Søte pannekaker er ikke middag! Joda, i Trøndelag er søte pannekaker med sukker / syltetøy og flesk middag så! Kan til og med huske at vi pleide å ha salamiskiver på om vi ikke hadde flesk og ville ha noe salt til. ) Men poteter og smeltet smør!? Aldri! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Joda, i Trøndelag er søte pannekaker med sukker / syltetøy og flesk middag så! Kan til og med huske at vi pleide å ha salamiskiver på om vi ikke hadde flesk og ville ha noe salt til. ) Men poteter og smeltet smør!? Aldri! Men det er nå spennende å høre om hvordan matkulturen er andre steder! 0 Siter
Babette Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Joda, i Trøndelag er søte pannekaker med sukker / syltetøy og flesk middag så! Kan til og med huske at vi pleide å ha salamiskiver på om vi ikke hadde flesk og ville ha noe salt til. ) Men poteter og smeltet smør!? Aldri! A propos middag: Jeg mener å ha lagt merke til at både du og prust har køddet med blomkålretten min til en nærmest ugjenkjennelig utgave. Men det er greit så lenge du ikke kaller det Babettes fristelse, he he. Jeg sverger fortsatt til originalen, og synes det må være litt potet i den. Og jarlsbergost og fløte. Den blir jo egentlig ganske mager uansett, men jeg er jo enig i at den også kan brukes som basis for eksperimentering etter smak og innhold i kjøleskapet. 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 A propos middag: Jeg mener å ha lagt merke til at både du og prust har køddet med blomkålretten min til en nærmest ugjenkjennelig utgave. Men det er greit så lenge du ikke kaller det Babettes fristelse, he he. Jeg sverger fortsatt til originalen, og synes det må være litt potet i den. Og jarlsbergost og fløte. Den blir jo egentlig ganske mager uansett, men jeg er jo enig i at den også kan brukes som basis for eksperimentering etter smak og innhold i kjøleskapet. *Humrer* Jeg kaller den ikke Babettes fristelse når det ikke er Babettes fristelse nei. ) Da er det bare div. grønnsaker ovnsbak i form. ;o) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Joda, i Trøndelag er søte pannekaker med sukker / syltetøy og flesk middag så! Kan til og med huske at vi pleide å ha salamiskiver på om vi ikke hadde flesk og ville ha noe salt til. ) Men poteter og smeltet smør!? Aldri! Enig.. Poteter hørtes ikke særlig godt ut til. Vi bruker vanlige søte pannekaker. Med blåbærsyltetøy og bacon. Eller gulost og bacon ) Eller med bare sukker på da. 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Enig.. Poteter hørtes ikke særlig godt ut til. Vi bruker vanlige søte pannekaker. Med blåbærsyltetøy og bacon. Eller gulost og bacon ) Eller med bare sukker på da. Gulost på pannekaker!? Forøvrig heter det hvitost, ikke gulost... ;o) Egentlig er det veldig fasinerende at vi har så mange forskjellige navn på akkurat samme tingen og at vi spiser en og samme middagsrett med så utrolig forskjellig tilbehør. ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 29. september 2007 Skrevet 29. september 2007 Gulost på pannekaker!? Forøvrig heter det hvitost, ikke gulost... ;o) Egentlig er det veldig fasinerende at vi har så mange forskjellige navn på akkurat samme tingen og at vi spiser en og samme middagsrett med så utrolig forskjellig tilbehør. ) Det heter gulost. Den er gul, ikke hvit. Ikke ostn jeg spiser hvertfall. Pannekaker med jarlsberg og bacon er kjempegodt ) Men bruker oftest syltetøy og bacon. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.