Gå til innhold

kjøtt fra 2005


Gjest *rynker på nesen og er skeptisk*

Anbefalte innlegg

Gjest *rynker på nesen og er skeptisk*
Skrevet

Det fant jeg i frysen!

Da er det bare å kaste, eller hvor lenge holder det seg i frys? Ett år max?

Skrevet

Hva slags kjøtt er det? Er det fett kjøtt (som sau f.eks.) så har det sikkert harsknet og jeg ville ikke spist det. Er det viltkjøtt som elg el. rådyr er det så magert og fint at det er fullt spiselig fremdeles.

Gjest *rynker på nesen og er skeptisk*
Skrevet

Hva slags kjøtt er det? Er det fett kjøtt (som sau f.eks.) så har det sikkert harsknet og jeg ville ikke spist det. Er det viltkjøtt som elg el. rådyr er det så magert og fint at det er fullt spiselig fremdeles.

Nakkekoteletter.

Skrevet

Nakkekoteletter.

selv om det er nakkekotelletter gjelder det som lillemus sier, er det fra sau eller gris er det nok harskt. er det fra vilt er det like godt.

Skrevet

Nakkekoteletter.

Altså fra svin? Du får jo nakkekoteletter fra både svin, storfe, sau og vilt. :o) Svin er jo forholdsvis magert, men jeg tror jeg hadde kastet det, med unntak av om det er viltkjøtt som sagt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...