Glimtipper Skrevet 5. oktober 2007 Forfatter Skrevet 5. oktober 2007 Bebi olje eller bebiolje gele:) Fins ikke parfyme eller noe som helst slags tilsettningstoffer...Knallbra å bruke...Sverger kunn til det:) Babyolje, ja... Det var smart! Takk for tips 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Bebi olje eller bebiolje gele:) Fins ikke parfyme eller noe som helst slags tilsettningstoffer...Knallbra å bruke...Sverger kunn til det:) Det har jeg visst stående i skapet. *Pakker den ned i bagen* ) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 5. oktober 2007 Forfatter Skrevet 5. oktober 2007 Og nelliker! Nelliker, ja! 0 Siter
kaffepiken Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Aftenen blir fullkommen!! Men var det ikke noe spesielt tilbehør som jeg har glemt?? Kålstuing eller noe slikt? *glemsk* Stuede tyttebær? ;-) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 5. oktober 2007 Forfatter Skrevet 5. oktober 2007 Stuede tyttebær? ;-) Hehe, noe sånt. Jeg må legge meg ned i gangen med nelliker rundt, eller noe. Tror jeg. 0 Siter
flowy Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Ja, det var en veldig god idè Jeg kan bare lage en lasagne, trenger ikke nødvendigvis være sexy mat. Vil bare vise meg fram som husmor Takker for tips Det blir sikkert helt topp. Deilig lasagne med salat og baguetter. Du kan jo bare lage lasagnen på forhånd og sette den inn i ovnen senere på kvelden. 0 Siter
Glimtipper Skrevet 5. oktober 2007 Forfatter Skrevet 5. oktober 2007 Det blir sikkert helt topp. Deilig lasagne med salat og baguetter. Du kan jo bare lage lasagnen på forhånd og sette den inn i ovnen senere på kvelden. Ja, det var en veldig god idè Også er det vanskelig å mislykkes med 0 Siter
kaffepiken Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Hehe, noe sånt. Jeg må legge meg ned i gangen med nelliker rundt, eller noe. Tror jeg. Jeg tror sannelig du greier å overraske ham da, ja! ;-) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 5. oktober 2007 Forfatter Skrevet 5. oktober 2007 Jeg tror sannelig du greier å overraske ham da, ja! ;-) Spørs om det ikke blir skeptiske blikk og sarkastiske kommentarer i stedet for andre hyggelige ting. 0 Siter
Gjest Angela25 Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Jeg trenger fremdeles tips til mat, om noen her er flinke til sånt. Jeg tror forøvrig han liker det meste, men han er ikke så glad i fisk. Her er en rett jeg synes er enkel og god: Ta en illfast form for 2 personer. Ha i litt olivenolje, deretter hakkete poteter,lok og paa toppen kyllingfiler eller lammekjott.Stro over med salt og evt.pepper. Deretter hell over sider eller vin. Muserende eller vanlig. La det saavidt dekke potetene og loken. Kjottet ligger over. Settes midt i ovnen paa 225grader og stekes i 1 time. etter halvgaatt tid kan du snu kjottet. Gjerne sett opp temperaturen til 250 grader. Se etter maten innimellom, ovnene kan varme forskjellig! Server med loff eller baguett til hvis onskelig! Rodvin til drikke. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Spørs om det ikke blir skeptiske blikk og sarkastiske kommentarer i stedet for andre hyggelige ting. Hehehe, ja det kommer vel an på hva en vil oppnå ;-) Hva slags mann er det du har da? Trodde ingen mann kunne unngå å la seg forføre av kjøttkaker, stuede tyttebær og en grønnsaksdandert kvinne på gang-gulvet.. ;-D 0 Siter
Glimtipper Skrevet 5. oktober 2007 Forfatter Skrevet 5. oktober 2007 Her er en rett jeg synes er enkel og god: Ta en illfast form for 2 personer. Ha i litt olivenolje, deretter hakkete poteter,lok og paa toppen kyllingfiler eller lammekjott.Stro over med salt og evt.pepper. Deretter hell over sider eller vin. Muserende eller vanlig. La det saavidt dekke potetene og loken. Kjottet ligger over. Settes midt i ovnen paa 225grader og stekes i 1 time. etter halvgaatt tid kan du snu kjottet. Gjerne sett opp temperaturen til 250 grader. Se etter maten innimellom, ovnene kan varme forskjellig! Server med loff eller baguett til hvis onskelig! Rodvin til drikke. Hm... Den hørtes litt spennende ut Hva slags sider bruker man? Vin er uaktuelt, på grunn av migrene :/ 0 Siter
Glimtipper Skrevet 5. oktober 2007 Forfatter Skrevet 5. oktober 2007 Hehehe, ja det kommer vel an på hva en vil oppnå ;-) Hva slags mann er det du har da? Trodde ingen mann kunne unngå å la seg forføre av kjøttkaker, stuede tyttebær og en grønnsaksdandert kvinne på gang-gulvet.. ;-D Han er ikke norsk. Jeg tror nok det er problemet -nikker- Alle norske menn blir jo forført av kjøttkaker og stuede tyttebær med en persilledusk til. 0 Siter
morsan Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Stuede tyttebær? ;-) Det var det, ja! *he he* har aldri hørt om den retten før!! ;-) 0 Siter
kaffepiken Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Han er ikke norsk. Jeg tror nok det er problemet -nikker- Alle norske menn blir jo forført av kjøttkaker og stuede tyttebær med en persilledusk til. Aha, sånn å forstå! Er nok helst norske menn som blir ville i nikkersen av kjøttkaker ja! ;-) Jaja, da får du heller gå for lasagne sånn som de lenger oppe foreslår! 0 Siter
kaffepiken Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Det var det, ja! *he he* har aldri hørt om den retten før!! ;-) Ikke jeg heller ;-) 0 Siter
Gjest Angela25 Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Hm... Den hørtes litt spennende ut Hva slags sider bruker man? Vin er uaktuelt, på grunn av migrene :/ Jeg vet ikke helt, jeg bruker bare vin selv...Men eplecider er nok godt! Og sikkert vin uten alkohol ogsaa( hvis du kan drikke det) Mye av alkoholen dampes ogsaa bort. Ellers kan man ta ett vanlig melkeglass og del opp i 3: 1/3 vann, 1/3 olje og 1/3 cognac. Det sies at det er veldig godt, men jeg har ikke provd selv. 0 Siter
Glimtipper Skrevet 5. oktober 2007 Forfatter Skrevet 5. oktober 2007 Jeg vet ikke helt, jeg bruker bare vin selv...Men eplecider er nok godt! Og sikkert vin uten alkohol ogsaa( hvis du kan drikke det) Mye av alkoholen dampes ogsaa bort. Ellers kan man ta ett vanlig melkeglass og del opp i 3: 1/3 vann, 1/3 olje og 1/3 cognac. Det sies at det er veldig godt, men jeg har ikke provd selv. Takk for tipset Skal se om jeg kanskje kan lage det, litt mer spennende enn lasagne. 0 Siter
Gjest Angela25 Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Takk for tipset Skal se om jeg kanskje kan lage det, litt mer spennende enn lasagne. Bare hyggelig! Evt. kan du lage det en dag for han kommer, for aa se om du liker det! 0 Siter
Tweak Skrevet 5. oktober 2007 Skrevet 5. oktober 2007 Jeg trenger fremdeles tips til mat, om noen her er flinke til sånt. Jeg tror forøvrig han liker det meste, men han er ikke så glad i fisk. En av mine favoritter er i allefall veldig enkel å forberede og går raskt å lage! Jeg skjærer opp squash, løk og paprika i flere farkeg i strimler, og så lager jeg et urtesmør (f.eks provencekrydder, eller bare andre krydder du liker). Så gnir jeg kyllingfileter inn med smøret og legger de i en stekepose. Stekes i kanskje et kvarter på 180 grader (bruker termometer jeg, så jeg tar ikke tiden...). Grønnsakene steker jeg raskt i panna. Serverer med ris og saus etter ønske (vi bruker bernaise, de har en veldig god på glass, som bare er å varme opp, på butikker som f.eks. safari). Går veldig raskt! Og kyllingen blir ikke tørr, siden den ligger i smøret. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.