Chihiro Skrevet 12. november 2007 Del Skrevet 12. november 2007 1 pk.kjøttdeig sopp løk (ca 1 stor) hvitløk om du ønsker det Ris (til 2 pers. bruker jeg omtrent 4 porsjoner, da blir det ofte litt rester, som er nam dagen etter) 2 små bokser med tomatpurè 1 boks hakkede tomater buljong Krydder. Kok opp risen sammen med buljong. Stek kjøttdeigen, løken og soppen, bland sammen med tomatpurèen og de hakkede tomatene og bland alt sammen i en stor gryte, og ha i krydder etter eget ønske =) Håper det var noe sånt du var ute etter, det var den risottoen jeg vokste opp med =) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/290756-risotto-med-ferdig-kokt-ris/page/2/#findComment-2335045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 12. november 2007 Del Skrevet 12. november 2007 ''Mannen her i huset lager en utmerket trøffelrisotto (med hvitvin og kyllingkraft). '' Det gjør jeg også. Får vann i munnen av å tenke på det... Ja, nå ble jeg litt sulten, til tross for at det ikke er lenge siden middag. *slafse* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/290756-risotto-med-ferdig-kokt-ris/page/2/#findComment-2335047 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 12. november 2007 Del Skrevet 12. november 2007 Mmmhh ja, skikkelig risotto er så snaskens! Mannen her i huset lager en utmerket trøffelrisotto (med hvitvin og kyllingkraft). Min skal egentlig ha kyllingkraft, men "me juksa litt" og bruker hønsebuljong. Er så mye annet godt i at jeg innbiller meg man ikke merker denne snarveien særlig godt. Ellers har jeg i aspargesbønner, frisk asparges, sopp og bacon, og i tillegg til masse revet parmesan og smør også en dæsj vermut til slutt. Ups, der røpet jeg nesten hele oppskriften, gitt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/290756-risotto-med-ferdig-kokt-ris/page/2/#findComment-2335050 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 12. november 2007 Del Skrevet 12. november 2007 Min skal egentlig ha kyllingkraft, men "me juksa litt" og bruker hønsebuljong. Er så mye annet godt i at jeg innbiller meg man ikke merker denne snarveien særlig godt. Ellers har jeg i aspargesbønner, frisk asparges, sopp og bacon, og i tillegg til masse revet parmesan og smør også en dæsj vermut til slutt. Ups, der røpet jeg nesten hele oppskriften, gitt. Snadder! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/290756-risotto-med-ferdig-kokt-ris/page/2/#findComment-2335054 Del på andre sider Flere delingsvalg…
villee Skrevet 12. november 2007 Forfatter Del Skrevet 12. november 2007 1 pk.kjøttdeig sopp løk (ca 1 stor) hvitløk om du ønsker det Ris (til 2 pers. bruker jeg omtrent 4 porsjoner, da blir det ofte litt rester, som er nam dagen etter) 2 små bokser med tomatpurè 1 boks hakkede tomater buljong Krydder. Kok opp risen sammen med buljong. Stek kjøttdeigen, løken og soppen, bland sammen med tomatpurèen og de hakkede tomatene og bland alt sammen i en stor gryte, og ha i krydder etter eget ønske =) Håper det var noe sånt du var ute etter, det var den risottoen jeg vokste opp med =) TAKK! Den skal jeg prøve en gang 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/290756-risotto-med-ferdig-kokt-ris/page/2/#findComment-2335197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 13. november 2007 Del Skrevet 13. november 2007 Det skal være helt sikkert. Den risgryteretten vi lærte å kalle risotto på skolekjøkken på åttitallet har ikke mye til felles med skikkelig risotto. Ja, du sier noe. Jeg gikk i mange år og trodde at risotto = gryterett med ris!! Skam & fy til skolekjøkkenlærerinna!! ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/290756-risotto-med-ferdig-kokt-ris/page/2/#findComment-2335499 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.