Incubo Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Har ei oppskift på engelsk her som jeg har såå lyst lage. Oppskrifta er på noe kylling-greier fra kfc..og jeg har fått helt dilla på dette! Noen som kan hjelpe meg? Her er oppskrifta iallefall: 1 whole frying chicken, cut up and marinated 6-8 cups shortening for cooking 1 egg, beaten 1 cup milk 2 cups all-purpose flour 2 1/2 teaspoons salt 3/4 teaspoon pepper 3/4 teaspoon MSG 1/8 teaspoon Paprika 1/8 teaspoon Garlic Powder 1/8 teaspoon Baking Powder Trim any excess skin and fat from the chicken pieces. Preheat the shortening in a deep-fryer to 350 degrees. Combine the beaten egg and milk in a medium bowl. In another medium bowl, combine the remaining coating ingredients (flour, salt, pepper and MSG). When the chicken has marinated, transfer each piece to paper towels so that excess liquid can drain off. Working with one piece at a time, first dip in egg and milk then coat the chicken with the dry flour mixture, then the egg and milk mixture again, and then back into the flour. Be sure that each piece is coated very generously. Stack the chicken on a plate or cookie sheet until each piece has been coated. Drop the chicken, one piece at a time into the hot shortening. Fry half of the chicken at a time (4 pieces) for 12-15 minutes, or until it is golden brown. You should be sure to stir the chicken around halfway through the cooking time so that each piece cooks evenly. Remove the chicken to a rack or towels to drain for about 5 minutes before eating. Håper noen kan hjelpe, da jeg har en rar periode nå hvor jeg BARE vil ha dette!! hehe.. fikk dilla på det i syden;) 0 Siter
astridny Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Hei. Hvis du ikke får hjelp her så kanskje denne mannen kan hjelpe deg. http://www.dessert.no/ Gjett hva jeg søkte etter da jeg fant han. ;-) 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 15. november 2007 Skrevet 15. november 2007 Eg kunne godt ha hjulpet deg med oversettelsen, men du skreiv ikkje åssen språk du vil ha det oversatt til... Eg kan litt Italiensk og litt Tysk? 0 Siter
Incubo Skrevet 16. november 2007 Forfatter Skrevet 16. november 2007 Eg kunne godt ha hjulpet deg med oversettelsen, men du skreiv ikkje åssen språk du vil ha det oversatt til... Eg kan litt Italiensk og litt Tysk? norsk? 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 norsk? Mulig det, men det stod det ingenting om i inlegget. Du bare tipper du! Nynorsk eller bokmål? 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 16. november 2007 Skrevet 16. november 2007 ! hel kylling 6-8 kopper fett 1vispet egg,1 kopp melk, 2 kopper mel, 2 1/2 teskje salt,3/4 teskje pepper, 3/4 teskje MSG, 1/8 teskje paprika, 1/8 teskje hvitløk og 1/8 teskje bakepulver. Fjern fett og skinn fra kyllingen. Forvarm fettet til 350 grader. Bland egg og melk i en medium stor bolle. I en annen bolle (medium stor) blander du de resterende tørre ingediensene. Når kyllingbitene er marinert, legg dem på et papirtørkle, så overflødig væske kan renne av. Du dypper en kyllingbit av gangen først i egg/melk blandingen, så i det tørre, så tilbake til egg/melk blandingen, så en siste gang i det tørre. Hvert stykke skal være godt dekket.Legg en kyllingbit av gangen i det varme fettet ca 4 biter om gangen i 12 til femten minutter eller til en fin mørk farge. Rør rundt i gryten etter halv tid slik at kyllinbitene blir jevnt stekt overalt. La kyllingenbitene renne fra seg på papir til de er klar for å bli spist ca 5 minutter! 0 Siter
Incubo Skrevet 17. november 2007 Forfatter Skrevet 17. november 2007 Mulig det, men det stod det ingenting om i inlegget. Du bare tipper du! Nynorsk eller bokmål? Hm...den var vanskelig.. nynorsk er jo litt interessant.. men skriver jo bokmål.. Samtidig er nynorsk litt nærmere dialekta mi.. Du kan få ta den avgjørelsen. Jeg klarer bare ikke 0 Siter
Incubo Skrevet 17. november 2007 Forfatter Skrevet 17. november 2007 ! hel kylling 6-8 kopper fett 1vispet egg,1 kopp melk, 2 kopper mel, 2 1/2 teskje salt,3/4 teskje pepper, 3/4 teskje MSG, 1/8 teskje paprika, 1/8 teskje hvitløk og 1/8 teskje bakepulver. Fjern fett og skinn fra kyllingen. Forvarm fettet til 350 grader. Bland egg og melk i en medium stor bolle. I en annen bolle (medium stor) blander du de resterende tørre ingediensene. Når kyllingbitene er marinert, legg dem på et papirtørkle, så overflødig væske kan renne av. Du dypper en kyllingbit av gangen først i egg/melk blandingen, så i det tørre, så tilbake til egg/melk blandingen, så en siste gang i det tørre. Hvert stykke skal være godt dekket.Legg en kyllingbit av gangen i det varme fettet ca 4 biter om gangen i 12 til femten minutter eller til en fin mørk farge. Rør rundt i gryten etter halv tid slik at kyllinbitene blir jevnt stekt overalt. La kyllingenbitene renne fra seg på papir til de er klar for å bli spist ca 5 minutter! Tusen takk!! Du er en knupp!! Men kopper med fett? Jeg lager som regel pose-mat ser du..hehe. 0 Siter
Incubo Skrevet 17. november 2007 Forfatter Skrevet 17. november 2007 Hm...den var vanskelig.. nynorsk er jo litt interessant.. men skriver jo bokmål.. Samtidig er nynorsk litt nærmere dialekta mi.. Du kan få ta den avgjørelsen. Jeg klarer bare ikke Men nå har jeg jo fått oversettelsen.. men du kan jo oversette til nynorsk..sånn at jeg er sikret liksom 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 17. november 2007 Skrevet 17. november 2007 Hm...den var vanskelig.. nynorsk er jo litt interessant.. men skriver jo bokmål.. Samtidig er nynorsk litt nærmere dialekta mi.. Du kan få ta den avgjørelsen. Jeg klarer bare ikke Sats på nynorsk. Husk når du lager maten at du er nøyen med grannsemda. 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 17. november 2007 Skrevet 17. november 2007 Men nå har jeg jo fått oversettelsen.. men du kan jo oversette til nynorsk..sånn at jeg er sikret liksom Ok, eg tar utfordringa, men det vil ta litt tid, i mellomtiden kan du jo lage retten på bokmål. 0 Siter
Incubo Skrevet 17. november 2007 Forfatter Skrevet 17. november 2007 Ok, eg tar utfordringa, men det vil ta litt tid, i mellomtiden kan du jo lage retten på bokmål. D var lurt! Blir spennende å se hva som smaker best! 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 17. november 2007 Skrevet 17. november 2007 Tusen takk!! Du er en knupp!! Men kopper med fett? Jeg lager som regel pose-mat ser du..hehe. Du kan bruke frityrolje! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.