Gjest pepperkakehus Skrevet 2. desember 2007 Skrevet 2. desember 2007 istedet for melis? Tenkte å få det hvitere og hardere konsistens. 0 Siter
Gjest Høstløvet Skrevet 2. desember 2007 Skrevet 2. desember 2007 Ikke i steden for. Men bruker du eggehvite i steden for vann i melisen får du hardere og blankere konsistens. 0 Siter
Sofline Skrevet 3. desember 2007 Skrevet 3. desember 2007 Bland melisen med eggehvite i stedet for vann, så blir det bra. 0 Siter
mai 67 Skrevet 3. desember 2007 Skrevet 3. desember 2007 Og har du i et par dråper eddik , blir glasuren enda hvitere... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.