Gjest togli Skrevet 4. desember 2007 Skrevet 4. desember 2007 Hvordan kan jeg tilberede disse? Jeg har så utrolig lyst på noe snacks, men vet ikke om dette kan brukes til noe i den retningen? 0 Siter
Gjest girasol Skrevet 4. desember 2007 Skrevet 4. desember 2007 Det duger med majones som dipp... eller du kan dandere aspargesene på en tallerken sammen med tomatbåter og tunfisk f.eks.hvis du har noe sånt i huset. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 4. desember 2007 Skrevet 4. desember 2007 Det duger med majones som dipp... eller du kan dandere aspargesene på en tallerken sammen med tomatbåter og tunfisk f.eks.hvis du har noe sånt i huset. Takk for tips:) 0 Siter
Gjest blame Skrevet 4. desember 2007 Skrevet 4. desember 2007 Har du smakt det før? Hermetiske asparges? Konsistensen er.. ubetalelig.. ;-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Er veldig glad i friske asparges, men liker overhodet ikke hermetiske asparges :/. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Har du smakt det før? Hermetiske asparges? Konsistensen er.. ubetalelig.. ;-) Ja, jeg har smakt det og er enig i at konsistensen ikke er helt appetittlig, men godt er det lell ;-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Er veldig glad i friske asparges, men liker overhodet ikke hermetiske asparges :/. Friske asparges er best. Enig i det! Men igår var jeg så sugen på noe godt at da "tager man hva man haver" ;-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Friske asparges er best. Enig i det! Men igår var jeg så sugen på noe godt at da "tager man hva man haver" ;-) Skjønner det, men da ville jeg tatt noe helt annet enn disse bløte, vasne sakene de kaller hermetiske asparges 0 Siter
Gjest togli Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Skjønner det, men da ville jeg tatt noe helt annet enn disse bløte, vasne sakene de kaller hermetiske asparges Jammen jeg haaaaar ikke noe annet i skapet :-((( Handledag imorgen skjønner du... Og jeg har forbudt gubben å kjøpe stratos selv om jeg maser.. Han er så sta altså!! *syt og klag* 0 Siter
morsan Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Ja, jeg har smakt det og er enig i at konsistensen ikke er helt appetittlig, men godt er det lell ;-) Jeg kan faktisk finne på å bare spise hvite asparges direkte fra boksen:-) Trenger ikke noe tilbehør. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Jeg kan faktisk finne på å bare spise hvite asparges direkte fra boksen:-) Trenger ikke noe tilbehør. Jeg også! Det er snadder :-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Jammen jeg haaaaar ikke noe annet i skapet :-((( Handledag imorgen skjønner du... Og jeg har forbudt gubben å kjøpe stratos selv om jeg maser.. Han er så sta altså!! *syt og klag* Hehe, ok, og kan jo hende du liker dem bedre enn jeg . 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Hehe, ok, og kan jo hende du liker dem bedre enn jeg . Må bare få presisere at ferske grønne asparges er ti ganger så gode! Vi hadde det her en kveld - kokt forsiktig i 4-5 minutter med litt sukker og salt i vannet. Snadder! Snadder! Snadder! Eneste aberet var at jeg fikk smekk på lanken av min kjære fordi aspargesene var produsert i Thailand! Snakk om langreist mat! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Må bare få presisere at ferske grønne asparges er ti ganger så gode! Vi hadde det her en kveld - kokt forsiktig i 4-5 minutter med litt sukker og salt i vannet. Snadder! Snadder! Snadder! Eneste aberet var at jeg fikk smekk på lanken av min kjære fordi aspargesene var produsert i Thailand! Snakk om langreist mat! Ja, ferske og hermetiske asparges kan ikke sammenlignes. Jeg koker ferske grønne asparges bare to minutter og serverer dem rykende varme med smør og kvernet salt, evt. med revet parmesan. Snadder! 0 Siter
morsan Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Jeg også! Det er snadder :-) Det er det! :-) Selv om jeg er heeeelt enig med deg i at ferske er mye, mye bedre. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 De er tett opp mot ubrukelige til noe som helst. Ferske asparges er nydelig, men hermetiske er heslige, synes 0 Siter
Gjest togli Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Jeg kan faktisk finne på å bare spise hvite asparges direkte fra boksen:-) Trenger ikke noe tilbehør. Hmm, kanskje jeg burde prøve det 0 Siter
Gjest togli Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Hehe, ok, og kan jo hende du liker dem bedre enn jeg . Jeg liker dem såpass godt at konsistensen er underordnet ;-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 De er tett opp mot ubrukelige til noe som helst. Ferske asparges er nydelig, men hermetiske er heslige, synes Jeg har opplevd å få hvite asparges til forrett før og det var nyyyydelig:) Men enig med deg i at de grønne er kjempegode også 0 Siter
Gjest girasol Skrevet 5. desember 2007 Skrevet 5. desember 2007 Takk for tips:) I Spania spiser mange asparges med majones som dipp, som en liten forrett mens man venter på middagen f.eks. Nå? Har du smakt eller? ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.