Gjest Nybegynner_kokk Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 Jeg lot gryteretten stå i romtemperatur (med lokk) i 24 timer, deretter la jeg den i fryseren. Tror dere den ble dårlig siden jeg ikke fryste den ned med en gang? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Isflaket Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 Jeg hadde kastet den. Utrolig mange bakterier som formerer seg i kjempefart i romtemperatur. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2371659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 Det går trolig helt fint. Husk bare å koke den lenge når du skal ha den :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2371691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 http://www1.vg.no/helse/artikkel.php?artid=191144 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2371795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AneM1365380603 Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 Jeg er litt skeptisk til mat som har stått lenge framme. Jeg lot en gang en gryte risengrynsgrøt stå over natten. Fy fader den var sur morgenen etter. Nå var dette melkeprodukt og midt på sommeren, men jeg fikk nå erfare hvor kjapt mat blir til bakterier :-/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2371815 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 http://www1.vg.no/helse/artikkel.php?artid=191144 Må tross alt si jeg ble betrygget: ''Hun har imidlertid en melding som kanskje vil glede noen: Et lite glass akevitt øker syreproduksjonen i magen, og hemmer bakterievekst'' *S* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2371859 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 Må tross alt si jeg ble betrygget: ''Hun har imidlertid en melding som kanskje vil glede noen: Et lite glass akevitt øker syreproduksjonen i magen, og hemmer bakterievekst'' *S* *S* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2371869 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nybegynner_kokk Skrevet 18. desember 2007 Del Skrevet 18. desember 2007 http://www1.vg.no/helse/artikkel.php?artid=191144 Huffda... jeg spiste maten. Hadde ikke tålmodighet til å vente på svar...ja, ja..Satser på at det går bra... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2371951 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemoren Skrevet 19. desember 2007 Del Skrevet 19. desember 2007 Rask avkjøling er viktig. I dag skal jeg koke surkål og rødkål, rett ut på terrassen etter koking og i fryseren da det er avkjølt. Bør gjøres med alle matretter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2372137 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofline Skrevet 20. desember 2007 Del Skrevet 20. desember 2007 Det går nok bra, men mat bør kjøles ned så fort som mulig. Det skal i fryseren eller kjøleskapet med en gang, ikke vet til det har nådd romtemperatur. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/294304-%C3%A5-fryse-ned-mat/#findComment-2373936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.