vilma Skrevet 6. juli 2008 Skrevet 6. juli 2008 Det er jo egentlig bare å bytte ut sukkeret i enhver oppskrift. Oppskriften under her har mest havregryn og inneholder dermed fler "trege" karbohydrater. 3 dl havregryn 3 dl melk 3 dl syrnet melk 2 egg 3 ss smør evt 2-3 ss olje Flytende søtstoff som tilsvarer 1-3 ss sukker, eller etter smak 1 ts kardemomme ½ ts vaniljesukker (eller vaniljeessens) ½ ts natron evt bakepulver 4-5 ss hvetemel La havregryn svelle i søt- melken ca. 30 min. Visp sammen resten av ingrediensene og rør sammen med havregryn og melk. La røren svelle i ytterligere 15-20 min. Stek vaflene gylne i vaffeljern. Jernet kan smøres med litt smør eller olje. Server med brunost eller rørte bær og evt rømme. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.