Gå til innhold

Steke koteletter


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

På samme måte som du steker kyllingfileter? Først på litt sterk varme så de får stekeskorpe, så skru ned varmen og etterstek noen minutter på svakere varme, evt. under lokk? Evt. steke dem noen min på hver side for å få stekeskorpe og så la dem trekke i en saus til de er gjennomstekte?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/314204-steke-koteletter/#findComment-2566244
Del på andre sider

Annonse

Gjest mmmmmmmmmmat

Stek de først i margarin så de får stekeskorpe på begge sider, da beholder de kjøttsafta, ha de så i oppvarmet ovn med litt vann i bunnen, du kan gjerne ha f.eks. eplebiter og løk i for mer smak. samt litt olje.

La kotelettene putre her til mesteparten av vannet er bortkokt. Restene av kraften kan du bruke til sausen.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/314204-steke-koteletter/#findComment-2566323
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...