Gjest Kyllingdamen Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 Har kjøpt en hel utilberedt rå kylling. Nå lurer jeg på hvordan jeg kan krydre/marrinere denne slik at den ikke blir helt smakløs? Tidligere har jeg krydret alt utpå og dermed er det jo bare skinnet som får smak. Hvordan få like mye smak som ferdig stekte og krydrede kyllingene man får kjøpt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/318281-hvordan-marrinere-r%C3%A5-kylling/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kyllingdamen Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 Ups, denne skulle selvfølgelig på "åpent...hehe! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/318281-hvordan-marrinere-r%C3%A5-kylling/#findComment-2620573 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest høstløv Skrevet 13. november 2008 Del Skrevet 13. november 2008 Google litt! Jeg googlet på marinert kylling og fikk denne linken http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift12052.asp Du kan google selv og finne andre oppskrifter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/318281-hvordan-marrinere-r%C3%A5-kylling/#findComment-2620578 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.