Gå til innhold

Hvordan marrinere rå kylling?


Anbefalte innlegg

Gjest Kyllingdamen

Har kjøpt en hel utilberedt rå kylling. Nå lurer jeg på hvordan jeg kan krydre/marrinere denne slik at den ikke blir helt smakløs? Tidligere har jeg krydret alt utpå og dermed er det jo bare skinnet som får smak.

Hvordan få like mye smak som ferdig stekte og krydrede kyllingene man får kjøpt?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/318281-hvordan-marrinere-r%C3%A5-kylling/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...