Gå til innhold

Fullkorn spaghetti


Anbefalte innlegg

random1365380890

Er det noe særlig "sunnere"? samboeren min er helt hysterisk når det gjelder å kjøpe sunne ting, og jeg bryr meg ikke så veldig, bare for morroskyld så jeg på innholdet i vanlig vs fullkorn, og ble ikke så mye klokere, er det fordi det er 8g mer korn? det er vel samme innhold av karbohydrater som er "farlig" :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/318517-fullkorn-spaghetti/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Løveføtter

Det skal mette mer, og være sunnere for blodsukkeret. Min søster har diabetes, og hun har lært at det er sunnere å spise fullkorn pasta, enn vanlig pasta. Fullkornris er også bedre enn vanlig hvit ris.

Vi har også godt over til fullkornris og pasta. Like godt, og sunnere ;o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/318517-fullkorn-spaghetti/#findComment-2623163
Del på andre sider

random1365380890

Fullkornpasta har mye høyere fiberinnhold enn vanlig pasta, noe som gjør at karbohydratene blir langsommere. Den har også høyere innhold av vitaminer og mineraler enn vanlig pasta.

ca 5g mer fiber pr100g, som sagt er jeg ikke noe noen ekspert, men ser for meg dette "sunne" alternativet ikke utgjør så mye på et spaghettimåltid i ny og ne, må også si meg uenig med den andre at det smaker det samme, det gjorde det ikke.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/318517-fullkorn-spaghetti/#findComment-2623184
Del på andre sider

Det skal mette mer, og være sunnere for blodsukkeret. Min søster har diabetes, og hun har lært at det er sunnere å spise fullkorn pasta, enn vanlig pasta. Fullkornris er også bedre enn vanlig hvit ris.

Vi har også godt over til fullkornris og pasta. Like godt, og sunnere ;o)

Du kan si at det er godt og sunt, men at det smaker det samme er bare pisspreik.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/318517-fullkorn-spaghetti/#findComment-2623191
Del på andre sider

Annonse

ca 5g mer fiber pr100g, som sagt er jeg ikke noe noen ekspert, men ser for meg dette "sunne" alternativet ikke utgjør så mye på et spaghettimåltid i ny og ne, må også si meg uenig med den andre at det smaker det samme, det gjorde det ikke.

''må også si meg uenig med den andre at det smaker det samme, det gjorde det ikke.''

Enig med deg, det smaker ikke helt det samme, og konsistensen er også annerledes enn i vanlig pasta.

Synes vanlig pasta er litt bedre, men har for det meste gått over til fullkornspasta likevel (så blir pastamåltidene noe sunnere, i hvertfall).

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/318517-fullkorn-spaghetti/#findComment-2623843
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...