Gjest Geir Skrevet 21. februar 2009 Del Skrevet 21. februar 2009 U/tekst 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/324591-hvordan-sm%C3%B8rdampes-asparges/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aimabel Skrevet 21. februar 2009 Del Skrevet 21. februar 2009 Du har smør i bunnen av kjelen og legger aspargesen i en dampinnsats f.eks. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/324591-hvordan-sm%C3%B8rdampes-asparges/#findComment-2697750 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 21. februar 2009 Del Skrevet 21. februar 2009 Du har smør i bunnen av kjelen og legger aspargesen i en dampinnsats f.eks. Takk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/324591-hvordan-sm%C3%B8rdampes-asparges/#findComment-2697761 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.