Gå til innhold

Listeria


Gjest lykkelitenvilhabarn

Anbefalte innlegg

Gjest lykkelitenvilhabarn

Jeg har spørsmål om Listeria som jeg håper dere kan svare meg på: 1) Hvilke prøver må taes dersom man ønsker å sjekke for Listeria? Når kan det sjekkes etter smitte, og hvor lenge sitter bakterien / er bakterien synlig i kroppen? 2) Hva er symptomer på Listeria hos en gravid? 3) Hva er sannsynelig for overføring til foster dersom mor er smittet? Og er det forskjell på overføringssannsynligheten utifra hvor i svangerskapet man er? 4) Hvilke skader kan Listeria føre til på et barn? –Og er det forskjell på skader utifra når smitten har skjedd? 5) Hvordan sjekke om et foster har Listeria? 6) Hvilken behandling har man for Listeria hos gravide? 7) Dersom man har spist ost av upasteurisert melk (fersk ost (upasteurisert mozerella –ikke lagret) eller is av upasteurisert melk (i italia), hvor stor sannsynelighet er det for smitte? Ca 2 uker etter jeg var i utlandet og spiste disse tingene (trodde begge to var pasteurisert!!!) fikk jeg feber og var slapp i ca 2-3 dager. I etterkant hostet jeg i ca 2 uker. Takker så mye på forhånd

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/334188-listeria/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...