Gjest Ønsker å bruke den til mer enn å tine brød Skrevet 17. november 2009 Skrevet 17. november 2009 Hvordan koker dere ris, poteter og grønnasaker etc i microen? Tilsetter dere mer eller mindre vann enn vanlig? Andre ting dere bruker microen til? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. november 2009 Skrevet 17. november 2009 Micropopcorn, nettopp tømt en hel bolle ;O) Varmer tortilla til taco, koke havregrøt, lage sjokoladekake ) 0 Siter
Gjest Ønsker å bruke den til mer enn å tine brød Skrevet 17. november 2009 Skrevet 17. november 2009 Micropopcorn, nettopp tømt en hel bolle ;O) Varmer tortilla til taco, koke havregrøt, lage sjokoladekake ) Hvordan lager du sjokoladekake? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. november 2009 Skrevet 17. november 2009 Hvordan lager du sjokoladekake? http://www.kakemonsen.no/sider/vis.asp?id=380 eller søk på Chocolate moment på www.detsoteliv.no ) 0 Siter
tusseline Skrevet 17. november 2009 Skrevet 17. november 2009 Det spørs litt på hva slags micro du/dere har. Vår har tine-, varme-, dampfunksjon. I tillegg er det crisp og grill på den. Dvs. at vi kan dampe poteter og grønnsaker, steke kylling, pizza osv. osv. Massevis av muligheter! Det vi bruker den mest til er å dampkoke poteter (5 min), grille kylling, steke frossenpizza (blir helt suveren!) og - selvfølgelig - poppe micropopcorn ) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 18. november 2009 Skrevet 18. november 2009 Du burde lese bruksanvisningen til din micro, for framgangsmåte kan variere ganske mye fra type til type. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 18. november 2009 Skrevet 18. november 2009 Eneste jeg brukte microen til var popcorn og gjenoppvarming av mat. Derfor droppet vi microen da vi sist fikk nytt kjøkken. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 18. november 2009 Skrevet 18. november 2009 Vi bruker microen hver dag til å koke poteter og grønnsaker, crisppannen til fiskepinner, kyllingvinger, kyllingfilet, pizza, ostesmørbrød og annet som skal stekes. Popcorn selvfølgelig. Tining av brød nesten hver morgen. Tining av pølser og lomper på turdagene til ungene. (har fryst ned en haug turmatpakker) Vi har en ganske avansert micro med masse funksjoner, og den er i bruk nesten ved hvert eneste måltid. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 18. november 2009 Skrevet 18. november 2009 Vi bruker microen hver dag til å koke poteter og grønnsaker, crisppannen til fiskepinner, kyllingvinger, kyllingfilet, pizza, ostesmørbrød og annet som skal stekes. Popcorn selvfølgelig. Tining av brød nesten hver morgen. Tining av pølser og lomper på turdagene til ungene. (har fryst ned en haug turmatpakker) Vi har en ganske avansert micro med masse funksjoner, og den er i bruk nesten ved hvert eneste måltid. ''Vi har en ganske avansert micro med masse funksjoner, og den er i bruk nesten ved hvert eneste måltid. '' Imponerende. Forøvrig har vi dampovn, som vi bruker nesten på samme måten. 0 Siter
Axcia Skrevet 18. november 2009 Skrevet 18. november 2009 ''Vi har en ganske avansert micro med masse funksjoner, og den er i bruk nesten ved hvert eneste måltid. '' Imponerende. Forøvrig har vi dampovn, som vi bruker nesten på samme måten. Dampovn? *opplys meg* 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 18. november 2009 Skrevet 18. november 2009 Dampovn? *opplys meg* Særlig fisk og grønnsaker blir spesielt gode (og sunne!) i dampovn, men den kan brukes til veldig mye forskjellig. Den kan også brukes som vanlig stekeovn, om man enkelte ganger skulle trenge to (vi har også vanlig stekeovn). Google litt på damovn om du er nysgjerrig, så finner du ut mer :-), f.eks. http://www.beha.no/pg/produkter/hvitevarer/damp_ovner/A602ST.html Det er ganske dyrt, men da vi fikk nytt kjøkken ble dampovnen den berømte pølsa i slaktetida! 0 Siter
Dorthe Skrevet 18. november 2009 Skrevet 18. november 2009 Tine kjøtt og fisk, steke pizza og varme opp mat. Varme croissants er bare helt topp 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.