Gjest togli Skrevet 24. november 2009 Skrevet 24. november 2009 Jeg skal ha Casa interiørparty imorgen og det kommer rundt 10-12 venninner hit. Noen som har tips til _enkel_ mat jeg kan servere? 0 Siter
Gjest JUSTaMinute Skrevet 24. november 2009 Skrevet 24. november 2009 Rundstykker med ost, eggeskiver og kjøttpålegg. Litt tomat og agurk for å pynte. Eller du kan bare bake eller kjøpe ei kake. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 24. november 2009 Skrevet 24. november 2009 Rundstykker med ost, eggeskiver og kjøttpålegg. Litt tomat og agurk for å pynte. Eller du kan bare bake eller kjøpe ei kake. Takk for tips Tror nesten jeg har landa på pizzasnurrer siden jeg har alt jeg trenger og det er lettvint å spise 0 Siter
Speak Skrevet 25. november 2009 Skrevet 25. november 2009 Ost og kjeks eller grønnsaker og dip. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 25. november 2009 Skrevet 25. november 2009 Ost og kjeks eller grønnsaker og dip. Det var faktisk to av tingene jeg vurderte Tror nok allikevel jeg lander på pizzasnurrer. 0 Siter
Gjest trist jente Skrevet 25. november 2009 Skrevet 25. november 2009 Hei, jeg får også besøk i morgen og har vel landet på pizzasnurrer. Problemet er at jeg ikke har noen oppskrift. Hadde èn men det ble IKKE vellykket. Hadde bare funnet en tilfeldig oppskrift på nett, tror jeg ved fremtidige anledninger ikke vil bruke en oppskrift uten å ha noen preferanser. Har du en oppskrift du har lyst til å dele? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 26. november 2009 Skrevet 26. november 2009 Hei, jeg får også besøk i morgen og har vel landet på pizzasnurrer. Problemet er at jeg ikke har noen oppskrift. Hadde èn men det ble IKKE vellykket. Hadde bare funnet en tilfeldig oppskrift på nett, tror jeg ved fremtidige anledninger ikke vil bruke en oppskrift uten å ha noen preferanser. Har du en oppskrift du har lyst til å dele? Mine er supergode Deig: Hvetemel, olje, vann, salt og tørrgjær. Bland hvetemel og en god dæsj salt, samt tørrgjær. Varm opp vann med noen ss olivenolje oppi. Væsken bør være varmere enn lunken, men ikke slik at den nesten begynner å koke for da dreper den gjæra... Bland alt godt i kjøkkenmaskina (om du har det). La deigen heve på et lunt sted i minst 45 min. Gjerne to timer om mulig... Kjevle ut deigen til ei lang leiv. Bland en boks tomatpure med et par-tre pressede hvitløksfedd. Smør blandingen langs midtpartiet på den ferdigkjevla deigen. Ha masse skinke oppå pureen. Strø over endel oregano og basilikum, samt revet hvitost. På toppen heller du over litt olivenolje og strør på havsalt eller maldonsalt før du ruller sammen deigen og deler i skiver. Stek på 225 grader i ca 20 min. Aller best blir det om du har stekovn med pizzafunksjon eller evt steker på pizzastein som du kan få kjøpt til alle ovner tror jeg? Nyyydelig:)) 0 Siter
Gjest trist jente Skrevet 26. november 2009 Skrevet 26. november 2009 Mine er supergode Deig: Hvetemel, olje, vann, salt og tørrgjær. Bland hvetemel og en god dæsj salt, samt tørrgjær. Varm opp vann med noen ss olivenolje oppi. Væsken bør være varmere enn lunken, men ikke slik at den nesten begynner å koke for da dreper den gjæra... Bland alt godt i kjøkkenmaskina (om du har det). La deigen heve på et lunt sted i minst 45 min. Gjerne to timer om mulig... Kjevle ut deigen til ei lang leiv. Bland en boks tomatpure med et par-tre pressede hvitløksfedd. Smør blandingen langs midtpartiet på den ferdigkjevla deigen. Ha masse skinke oppå pureen. Strø over endel oregano og basilikum, samt revet hvitost. På toppen heller du over litt olivenolje og strør på havsalt eller maldonsalt før du ruller sammen deigen og deler i skiver. Stek på 225 grader i ca 20 min. Aller best blir det om du har stekovn med pizzafunksjon eller evt steker på pizzastein som du kan få kjøpt til alle ovner tror jeg? Nyyydelig:)) De hørtes supergode ut og utrolig enkle! Tusen takk 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 26. november 2009 Skrevet 26. november 2009 Mine er supergode Deig: Hvetemel, olje, vann, salt og tørrgjær. Bland hvetemel og en god dæsj salt, samt tørrgjær. Varm opp vann med noen ss olivenolje oppi. Væsken bør være varmere enn lunken, men ikke slik at den nesten begynner å koke for da dreper den gjæra... Bland alt godt i kjøkkenmaskina (om du har det). La deigen heve på et lunt sted i minst 45 min. Gjerne to timer om mulig... Kjevle ut deigen til ei lang leiv. Bland en boks tomatpure med et par-tre pressede hvitløksfedd. Smør blandingen langs midtpartiet på den ferdigkjevla deigen. Ha masse skinke oppå pureen. Strø over endel oregano og basilikum, samt revet hvitost. På toppen heller du over litt olivenolje og strør på havsalt eller maldonsalt før du ruller sammen deigen og deler i skiver. Stek på 225 grader i ca 20 min. Aller best blir det om du har stekovn med pizzafunksjon eller evt steker på pizzastein som du kan få kjøpt til alle ovner tror jeg? Nyyydelig:)) Mmm.. Hørtes godt ut ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.