Lillemus Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Kan jeg lage en pizzadeig i kveld med bittelite gjær og kaldt vann og sette den i kjøleskapet - vil den da holde seg fint til i morgen ettermiddag? Altså rundt 20 timer. Eller er det for lenge? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Nei, det er ikke for lenge. Bruk vanlig mengde med gjær og langhev i kjøleskapet. Den kan gjerne så over et døgn. Deigen blir kjempesmidig og god å jobbe med. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900679 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aimabel Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Funker bra. Jeg får alltid sånn hard "skorpe" øverst. Resten av deigen blir kjempebra, men godt tips å lage litt større deig enn du skal bruke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. februar 2010 Forfatter Del Skrevet 11. februar 2010 Nei, det er ikke for lenge. Bruk vanlig mengde med gjær og langhev i kjøleskapet. Den kan gjerne så over et døgn. Deigen blir kjempesmidig og god å jobbe med. Ah - da skal jeg straks sette pizzadeigen så er det bare å smekke sammen selve pizzaen i morra etter jobb. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900776 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Du vil helt sikkert merke at denne pizzaen blir ekstra god 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trist jente Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Nei, det er ikke for lenge. Bruk vanlig mengde med gjær og langhev i kjøleskapet. Den kan gjerne så over et døgn. Deigen blir kjempesmidig og god å jobbe med. Dersom jeg skal kaldheve en deig (regner med at dette kan gjelde rundstykker eller boller også) - skal jeg da bruke kaldt vann til tørrgjæren eller 37 grader som vanlig? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900802 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. februar 2010 Forfatter Del Skrevet 11. februar 2010 Dersom jeg skal kaldheve en deig (regner med at dette kan gjelde rundstykker eller boller også) - skal jeg da bruke kaldt vann til tørrgjæren eller 37 grader som vanlig? Kaldt vann. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trist jente Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Kaldt vann. Takk ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Dersom jeg skal kaldheve en deig (regner med at dette kan gjelde rundstykker eller boller også) - skal jeg da bruke kaldt vann til tørrgjæren eller 37 grader som vanlig? Jeg bruker alltid 37 grader. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. februar 2010 Forfatter Del Skrevet 11. februar 2010 Jeg bruker alltid 37 grader. Og det sier du nå...! *snøft* Jaja, det vil vise seg i morra hvordan det går med kaldt vann da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fryttitatie Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Dersom jeg skal kaldheve en deig (regner med at dette kan gjelde rundstykker eller boller også) - skal jeg da bruke kaldt vann til tørrgjæren eller 37 grader som vanlig? Tørrgjær tåler 40 grader. Bruk det når du skal heve i kjøleskapet slik at du får startet gjæringen fort. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Og det sier du nå...! *snøft* Jaja, det vil vise seg i morra hvordan det går med kaldt vann da. Du spurte jo ikke...? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900864 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bakermester harepus Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 Funker bra. Jeg får alltid sånn hard "skorpe" øverst. Resten av deigen blir kjempebra, men godt tips å lage litt større deig enn du skal bruke. For å unngå skorpe strør du litt mel over deigen når du setter den til heving. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900873 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 11. februar 2010 Del Skrevet 11. februar 2010 For å unngå skorpe strør du litt mel over deigen når du setter den til heving. :-) Da får du jo ihvertfall skorpe! Cluet er å dekke til bollen helt tett med plast. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900876 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Axcia Skrevet 12. februar 2010 Del Skrevet 12. februar 2010 Funker bra. Jeg får alltid sånn hard "skorpe" øverst. Resten av deigen blir kjempebra, men godt tips å lage litt større deig enn du skal bruke. Den skorpa unngår du, om du dekker over bakebollen med plastfolie. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trist jente Skrevet 12. februar 2010 Del Skrevet 12. februar 2010 Jeg bruker alltid 37 grader. Takk for husmorkurs 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 12. februar 2010 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2010 Du spurte jo ikke...? Pøh - det skulle du skjønt av deg selv. Men deigen hadde hevet seg fint så jeg i morrest. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342796-kaldheving-av-pizzadeig/#findComment-2900969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.