Gå til innhold

Kjøttpudding


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 47
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • candyqueen_83

    7

  • Angustia

    5

  • Speak

    3

  • Babette

    3

Mest aktive i denne tråden

Mannen min liker den slik: Skjærer den i skiver og steker hver skive for seg så de får litt stekeskorpe og serverer sammen med stekt løk, smørfett, potet og gulrot.

Da jeg var liten fikk jeg servert hjemmelaget kjøttpudding,

den ble servert rett fra ovnen, men skjært opp i skiver ved servering og servert med brun saus, evnt. kantarellsaus, poteter og andre grønnsaker.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021007
Del på andre sider

Annonse

En kjøttpudding gir to middager her i huset.

1. middag pleier jeg å skjære den i skiver og varme i brun saus. Tilbehør er kokte poteter og lettkokt blomkål og/eller brokkoli og gulrøtter.

Til 2. middag skjærer jeg den i store terninger og varmer i tomatsaus, med spaghetti til. Og salat. Jeg synes kjøttpudding er veldig godt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021223
Del på andre sider

En kjøttpudding gir to middager her i huset.

1. middag pleier jeg å skjære den i skiver og varme i brun saus. Tilbehør er kokte poteter og lettkokt blomkål og/eller brokkoli og gulrøtter.

Til 2. middag skjærer jeg den i store terninger og varmer i tomatsaus, med spaghetti til. Og salat. Jeg synes kjøttpudding er veldig godt.

Men lager du kjøttpudding selv, kjøper på slakter eller vakumpakket på super'n? Er det forskjell?

Ikke så begeistret for de jeg har smakt og lurer på om retten har forbedringspotensiale.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021266
Del på andre sider

Men lager du kjøttpudding selv, kjøper på slakter eller vakumpakket på super'n? Er det forskjell?

Ikke så begeistret for de jeg har smakt og lurer på om retten har forbedringspotensiale.

Jeg spiste en kjøttpudding fra butikken og den var grusomt salt :(

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021272
Del på andre sider

Men lager du kjøttpudding selv, kjøper på slakter eller vakumpakket på super'n? Er det forskjell?

Ikke så begeistret for de jeg har smakt og lurer på om retten har forbedringspotensiale.

Det er nok absolutt best å lage selv. Da får man et helt rent produkt med de krydderne og ingrediensene man liker selv. Men det tar jo litt ekstra tid da. Men ikke så mye lenger ;O)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021273
Del på andre sider

Det er nok absolutt best å lage selv. Da får man et helt rent produkt med de krydderne og ingrediensene man liker selv. Men det tar jo litt ekstra tid da. Men ikke så mye lenger ;O)

Tviler meget sterkt på at jeg noen gang kommer til å lage kjøttpudding. Neppe! Men om de hadde en god på slakteren kunne jeg kanskje vurdert å prøve, tipper barna ville like det. De jeg så langt har fått har virket ihjelkokt, fete og salte.

Amerikansk meatloaf, derimot, det er snadder! :P

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021277
Del på andre sider

Tviler meget sterkt på at jeg noen gang kommer til å lage kjøttpudding. Neppe! Men om de hadde en god på slakteren kunne jeg kanskje vurdert å prøve, tipper barna ville like det. De jeg så langt har fått har virket ihjelkokt, fete og salte.

Amerikansk meatloaf, derimot, det er snadder! :P

Det tar ikke lang tid det heller :o)

http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=306

Det er jo mye av det samme da. Slenger man sammen dobbel porsjon har man jo en ferdig i fryseren også :o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021282
Del på andre sider

Annonse

Det tar ikke lang tid det heller :o)

http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=306

Det er jo mye av det samme da. Slenger man sammen dobbel porsjon har man jo en ferdig i fryseren også :o)

Nam!

Mye av det samme - som hva? Ikke som kjøttpudding, kjøttpuddingen jeg har fått har i hvertfall vært svært langt fra rent kjøtt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021288
Del på andre sider

Nam!

Mye av det samme - som hva? Ikke som kjøttpudding, kjøttpuddingen jeg har fått har i hvertfall vært svært langt fra rent kjøtt.

Kjøttpudding fra butikken er jo bare mel :o) Lager du den selv bruker du jo kjøttdeig. Noen bruker vel farse, men godt med kjøttdeig :o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021292
Del på andre sider

Jeg kan dessverre ikke svare på spørsmålet, men vil gi hønnør for tematikken som refleksteres i spørsmålet; nemlig kjøttpudding. Det er noe kantramoderne og jordnært over det. Tiden spinnes tilbake til barndommen. Ford Cortina, slengbukser, etterhvert farge-tv, levergryte og kjøttpudding.

Bon appetit!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021358
Del på andre sider

Jeg kan dessverre ikke svare på spørsmålet, men vil gi hønnør for tematikken som refleksteres i spørsmålet; nemlig kjøttpudding. Det er noe kantramoderne og jordnært over det. Tiden spinnes tilbake til barndommen. Ford Cortina, slengbukser, etterhvert farge-tv, levergryte og kjøttpudding.

Bon appetit!

Hehe, følte også et glimt av gamledager da jeg så tittelen "kjøttpudding", en kommer knapt lengre fra fancy nymotens kokkekunst *S*.

På den annen side - nå er det vel de nære og enkle ting som er på full fart inn igjen? Venter bare på at terteskjell med fiskepuddingterninger skal bli en slager på selskapsfronten! *S*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021435
Del på andre sider

Hehe, følte også et glimt av gamledager da jeg så tittelen "kjøttpudding", en kommer knapt lengre fra fancy nymotens kokkekunst *S*.

På den annen side - nå er det vel de nære og enkle ting som er på full fart inn igjen? Venter bare på at terteskjell med fiskepuddingterninger skal bli en slager på selskapsfronten! *S*

''Venter bare på at terteskjell med fiskepuddingterninger skal bli en slager på selskapsfronten! *S*''

Hehe, husker at dette var min mors selskapsmat - og var vi heldige, var det lørdagskos i stedet for "snitter" med kokt egg og gaffelbiter :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021445
Del på andre sider

Kjøttpudding i terninger i brun saus. Potetstappe og ertestuing.

Dette serverer de på et gatekjøkken i Halden og er vel nesten "nasjonalretten" der:-)

''Kjøttpudding i terninger i brun saus. Potetstappe og ertestuing.''

Nostalgi :-) Min mor lagde kjøttpudding med jevne mellomrom, og denne varianten var gjerne "restematen" på dag nr to.

Artig at de serverer det på et gatekjøkken, da!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021973
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...