Gå til innhold

Eplekake, når lage?


Anbefalte innlegg

Skal servere en eplekake lørdag kveld, som dessert. Den er av typen med epler i bånn av ei ildfast form, så et lag med vaniljekrem og med smuldredeig på toppen.

Lørdagen er en sykt travel dag, så jeg lurer på om jeg kan lage til denne allerede fredag kveld for så å la den stå i kjøleskapet nesten et døgn? Jeg har lagd denne før, og da på formiddagen når den skal serveres på kvelden, men aldri så lenge før som jeg vurderer nå.

Blir eplene brune og kjipe, tro?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/353290-eplekake-n%C3%A5r-lage/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Andre har helt sikkert mer kompetanse på området enn jeg, men jeg tror jeg ville halvstekt den dagen før og stekt den ferdig før servering.

Mener eplene ikke skal bil stygge. Hadde stekt kaka i dag og frosset den. Så hadde tatt den opp til tining på lørdag og satt den i ovnen for å lune den rett før servering.

Har gjort dette selv, og det fungerer utmerket.

Mener eplene ikke skal bil stygge. Hadde stekt kaka i dag og frosset den. Så hadde tatt den opp til tining på lørdag og satt den i ovnen for å lune den rett før servering.

Har gjort dette selv, og det fungerer utmerket.

Jeg hadde gjort det samme. :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...