hancar Skrevet 23. september 2011 Skrevet 23. september 2011 Jeg er gravid, og har spise lammecarré som var lite stekt - den var ganske rosa, og litt "rå" i konsistensen helt innerst. Er dette farlig? Er det noe jeg bør foreta meg? Ble veldig, veldig nervøs her jeg sitter med halvspist middagstallerken... Håper du kan svare! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 23. september 2011 Skrevet 23. september 2011 Jeg vet hvertfall at hvis kjøttet har vært fryst på forhånd er det trygt i rå tilstand. 0 Siter
hancar Skrevet 23. september 2011 Forfatter Skrevet 23. september 2011 Jeg vet hvertfall at hvis kjøttet har vært fryst på forhånd er det trygt i rå tilstand. Takk! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.