Gå til innhold

Din favoritt geitost


Anbefalte innlegg

Skrevet

Du får mange typer nå.

Jeg liker den ekte best, den med melk fra geiter.

Skrevet

Altså det er snakk om brun geitost her, ikke feta o.l.

Gjest sukker sukker
Skrevet

Gudbrandsdalsost fra Synnøve Synden.

Skrevet

Gudbrandsdalsost fra Synnøve Synden.

Præhæ, det er ikke geitost, den er laget av kumelk... :-P

Bella Dotte
Skrevet

Altså det er snakk om brun geitost her, ikke feta o.l.

Den som heter Heimdal, har jeg sansen for.

Skrevet

Den som heter Heimdal, har jeg sansen for.

Den har jeg ikke smaka.

Gjest slafsssss
Skrevet

Liker ikke bismaken på geitost, foretrekker fløtemysost - lagd av kumelk.

Søt fløtemysost fra tine mmmmmmmmmmmmmm nam nam

Skrevet

Liker ikke bismaken på geitost, foretrekker fløtemysost - lagd av kumelk.

Søt fløtemysost fra tine mmmmmmmmmmmmmm nam nam

Hehe, det er jo nesten prim da :P

Skrevet

Gudbrandsdalsost fra Synnøve Synden.

Det er geitemelk (og kumelk) i Gudbrandsdalsost, men jeg liker den ikke.

Gjest sukker sukker
Skrevet

Præhæ, det er ikke geitost, den er laget av kumelk... :-P

Den er laget av både ku og geit.

Skrevet

Det er geitemelk (og kumelk) i Gudbrandsdalsost, men jeg liker den ikke.

Det er mest fra ku, og det er problemet. Brunost skal være kun fra geit.

Gjest sukker sukker
Skrevet

Det er mest fra ku, og det er problemet. Brunost skal være kun fra geit.

Brunost skal helst være brun.

Skrevet

Brunost skal helst være brun.

Enig.

Gjest slafsssss
Skrevet

Hehe, det er jo nesten prim da :P

Men prim liker jeg ikke :)

Jeg liker å ha fløtemysost på knekkebrød, helst wasa sport. Et tynt lag med smør og en til to skiver med brunost mmmmm

Kan til nød godta Gudbrandsdalost - eller lettere fløtemysost, den er vel hakket sunnere? Eller - er sikkert enda mer melkesukker... men men, jeg spiser det fordi det er godt jeg da :) Knekkebrødet nøytraliserer det "usunne" :)

Skrevet

Men prim liker jeg ikke :)

Jeg liker å ha fløtemysost på knekkebrød, helst wasa sport. Et tynt lag med smør og en til to skiver med brunost mmmmm

Kan til nød godta Gudbrandsdalost - eller lettere fløtemysost, den er vel hakket sunnere? Eller - er sikkert enda mer melkesukker... men men, jeg spiser det fordi det er godt jeg da :) Knekkebrødet nøytraliserer det "usunne" :)

Dropper "smøret" jeg. :-) Du hører jo hva det er... "smørING". Det er bare for å smøre. Det smaker jo lite - i alle fall margarin...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...