Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor mye vann skal jeg ha, slik at de blir møre, og slik at jeg ikke trenger helle vekk vann etter kok.

Aldri gjort dette før.

Fortsetter under...

Bella Dotte
Skrevet

Akkurat det spørsmålet kan jeg ikke svare på, men byggryn bør bløtlegges noen timer for bruk.

Skrevet

Akkurat det spørsmålet kan jeg ikke svare på, men byggryn bør bløtlegges noen timer for bruk.

Da gjør jeg det før jeg får svar ang. vannmengde da ;) takker.

Skrevet

Akkurat det spørsmålet kan jeg ikke svare på, men byggryn bør bløtlegges noen timer for bruk.

Hvis det kan gjøres slik man gjør det med ris med byggryn, da. Alle oppskriftene jeg har sett sier jeg skal helle av vannet etterpå. Hvor teit er ikke det.

Gjest Sol-65
Skrevet

Bør nok stå i bløt til i morgen tidlig, så håper du får svar ang vannet før det;-)

Skrevet

Bør nok stå i bløt til i morgen tidlig, så håper du får svar ang vannet før det;-)

Jeg droppet det, kokte de litt ekstra, de ble gode de, selv om jeg kanskje ikke vet hvordan de skal smaaaaaaaaake da! ;-)

Annonse

Gjest Sol-65
Skrevet

Jeg droppet det, kokte de litt ekstra, de ble gode de, selv om jeg kanskje ikke vet hvordan de skal smaaaaaaaaake da! ;-)

Så bra. Har aldri selv prøvd uten bløtlegging:-)

Skrevet

Så bra. Har aldri selv prøvd uten bløtlegging:-)

De ble "al dente", sånn jeg vil ha dem. :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...