AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2013 Del Skrevet 12. oktober 2013 Skal lage en hjemmelaget pizza med litt tykk god bunn, i skuff. Hvor lenge steker jeg den da og på hvor mange grader? Evigheter siden sist! Anonymous poster hash: 3c233...ce0 Anonymous poster hash: 3c233...ce0 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 12. oktober 2013 Del Skrevet 12. oktober 2013 (endret) Stek på 225 grader + til den ser ferdig ut (20 minutter?). Endret 12. oktober 2013 av slabbedask 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504307 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2013 Del Skrevet 12. oktober 2013 Stek på 225 grader + til den ser ferdig ut (20 minutter?). Takk skal du ha Anonymous poster hash: 3c233...ce0 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 13. oktober 2013 Del Skrevet 13. oktober 2013 Skal lage en hjemmelaget pizza med litt tykk god bunn, i skuff. Hvor lenge steker jeg den da og på hvor mange grader? Evigheter siden sist! Anonymous poster hash: 3c233...ce0 Anonymous poster hash: 3c233...ce0 Vi steker vår på 200 grader i 30 min. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504514 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Captain Cheeseheart Skrevet 13. oktober 2013 Del Skrevet 13. oktober 2013 Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504562 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da. Noen liker tykk bunn med masse fyll. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504602 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da. Tynne pizzaer med veldig lite fyll er kjipt. Litt tykk bunn og masse fyll er digg! Og da funker det ikke med max varme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504605 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Captain Cheeseheart Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Men det er ikke pizza. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504626 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Men det er ikke pizza. Hør, hør! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504653 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Men det er ikke pizza. Smaken er som baken og vi foretrekker en pizza man ikke trenger å spise en hel stekeovnsplate av for å bli mett. Hos oss er en hel stekeovnsplate med pizza mer enn nok til to middager for oss to voksne. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504670 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Captain Cheeseheart Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Smaken er som baken og vi foretrekker en pizza man ikke trenger å spise en hel stekeovnsplate av for å bli mett. Hos oss er en hel stekeovnsplate med pizza mer enn nok til to middager for oss to voksne. Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504690 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annlovindaen Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Men det er ikke pizza. Joda, det er pizza. Men det er ikke italiensk pizza 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Captain Cheeseheart Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Joda, det er pizza. Men det er ikke italiensk pizza Så jeg kan ta f.eks. en fiskesuppe og koke den inn til en tjukk graut, for så å strø parmesan over og gratinere, og likevel er det fiskesuppe? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sur kjerring Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Så jeg kan ta f.eks. en fiskesuppe og koke den inn til en tjukk graut, for så å strø parmesan over og gratinere, og likevel er det fiskesuppe? Det er pizza med tykk bunn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504694 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger. Grateng? En grateng er en eggestand med ett eler annet innhold og ost oppå. Pizzaen min er en deig med en tomatbasert saus + kjøttdeig, tomat, flere typer løk og ost på toppen. Har ingenting med grateng å gjøre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504702 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger. Tror du vil få betydelige problemer med å forklare hvorfor du mener matretten er en grateng... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504719 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Captain Cheeseheart Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Tror du vil få betydelige problemer med å forklare hvorfor du mener matretten er en grateng... Fordi alt er kokt sammen? Ja, jeg sier kokt, det blir jo ikke stekt. Deigen er helt svampete. Ja, og så er det selvsagt KJØTTDEIG på, da. Skjønner ikke hvordan det går an å like det vrælet der. Ja, det er kalorier, man blir mett, men smaker det godt? Nei. Nei, absolutt ikke. Ikke rart folk blir feite her til lands, når de ikke spiser god mat - da må man jo spise mer for å få samme følelsen. Gratengpizzaen til Lillemus har skylda!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504726 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Pizzaen min er en deig med en tomatbasert saus + kjøttdeig, tomat, flere typer løk og ost på toppen. Har ingenting med grateng å gjøre. Det der kaller jeg ekte norsk syttitallspizza! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504732 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sur kjerring Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Fordi alt er kokt sammen? Ja, jeg sier kokt, det blir jo ikke stekt. Deigen er helt svampete. Ja, og så er det selvsagt KJØTTDEIG på, da. Skjønner ikke hvordan det går an å like det vrælet der. Ja, det er kalorier, man blir mett, men smaker det godt? Nei. Nei, absolutt ikke. Ikke rart folk blir feite her til lands, når de ikke spiser god mat - da må man jo spise mer for å få samme følelsen. Gratengpizzaen til Lillemus har skylda!!! Dette er grateng!!!! http://no.wikipedia.org/wiki/Grateng 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504733 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Det der kaller jeg ekte norsk syttitallspizza! Den er kjempegod! Masse chilisaus (ikke sånt skvip fra Rema, men med minst 70% chili fra innvandrersjappa) og 4-5 fedd hvitløk i sausen. Nam! Deigen er ikke som på 70-tallspizzaer da, den var jo et par cm tykk omtrent, vår blir kanskje 3-5 mm tykk på det tykkeste. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/#findComment-3504741 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.