Gå til innhold

Hjemmelaget pizza, steketid?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage en hjemmelaget pizza med litt tykk god bunn, i skuff. Hvor lenge steker jeg den da og på hvor mange grader? Evigheter siden sist!  :rolleyes:


Anonymous poster hash: 3c233...ce0



Anonymous poster hash: 3c233...ce0

Fortsetter under...

Skrevet (endret)

Stek på 225 grader til den ser ferdig ut (20 minutter?).

Endret av slabbedask
Skrevet

Stek på 225 grader til den ser ferdig ut (20 minutter?).

Takk skal du ha :) 

 

 

Anonymous poster hash: 3c233...ce0

Skrevet

 

Skal lage en hjemmelaget pizza med litt tykk god bunn, i skuff. Hvor lenge steker jeg den da og på hvor mange grader? Evigheter siden sist!  :rolleyes:

Anonymous poster hash: 3c233...ce0

Anonymous poster hash: 3c233...ce0

 

Vi steker vår på 200 grader i 30 min. :)

Captain Cheeseheart
Skrevet

Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da.

Skrevet

Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da.

 

Noen liker tykk bunn med masse fyll.

Annonse

Skrevet

Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da.

Tynne pizzaer med veldig lite fyll er kjipt. Litt tykk bunn og masse fyll er digg! :) Og da funker det ikke med max varme.

Skrevet

Men det er ikke pizza.

Smaken er som baken og vi foretrekker en pizza man ikke trenger å spise en hel stekeovnsplate av for å bli mett. Hos oss er en hel stekeovnsplate med pizza mer enn nok til to middager for oss to voksne. :)

Captain Cheeseheart
Skrevet

Smaken er som baken og vi foretrekker en pizza man ikke trenger å spise en hel stekeovnsplate av for å bli mett. Hos oss er en hel stekeovnsplate med pizza mer enn nok til to middager for oss to voksne. :)

 

Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger.  :P

Skrevet

Men det er ikke pizza.

Joda, det er pizza. Men det er ikke italiensk pizza

Captain Cheeseheart
Skrevet

Joda, det er pizza. Men det er ikke italiensk pizza

 

Så jeg kan ta f.eks. en fiskesuppe og koke den inn til en tjukk graut, for så å strø parmesan over og gratinere, og likevel er det fiskesuppe?

Annonse

Skrevet

Så jeg kan ta f.eks. en fiskesuppe og koke den inn til en tjukk graut, for så å strø parmesan over og gratinere, og likevel er det fiskesuppe?

 

Det er pizza med tykk bunn.

Skrevet

Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger.  :P

Grateng? En grateng er en eggestand med ett eler annet innhold og ost oppå. Pizzaen min er en deig med en tomatbasert saus + kjøttdeig, tomat, flere typer løk og ost på toppen. Har ingenting med grateng å gjøre.

Skrevet

Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger.  :P

Tror du vil få betydelige problemer med å forklare hvorfor du mener matretten er en grateng...

Captain Cheeseheart
Skrevet

Tror du vil få betydelige problemer med å forklare hvorfor du mener matretten er en grateng...

 

Fordi alt er kokt sammen? Ja, jeg sier kokt, det blir jo ikke stekt. Deigen er helt svampete. Ja, og så er det selvsagt KJØTTDEIG på, da.  :blink:

 

Skjønner ikke hvordan det går an å like det vrælet der. Ja, det er kalorier, man blir mett, men smaker det godt? Nei.

 

Nei, absolutt ikke.

 

Ikke rart folk blir feite her til lands, når de ikke spiser god mat - da må man jo spise mer for å få samme følelsen.

 

Gratengpizzaen til Lillemus har skylda!!!

Skrevet

Pizzaen min er en deig med en tomatbasert saus + kjøttdeig, tomat, flere typer løk og ost på toppen. Har ingenting med grateng å gjøre.

 

Det der kaller jeg ekte norsk syttitallspizza! :D

Skrevet

Fordi alt er kokt sammen? Ja, jeg sier kokt, det blir jo ikke stekt. Deigen er helt svampete. Ja, og så er det selvsagt KJØTTDEIG på, da.  :blink:

 

Skjønner ikke hvordan det går an å like det vrælet der. Ja, det er kalorier, man blir mett, men smaker det godt? Nei.

 

Nei, absolutt ikke.

 

Ikke rart folk blir feite her til lands, når de ikke spiser god mat - da må man jo spise mer for å få samme følelsen.

 

Gratengpizzaen til Lillemus har skylda!!!

 

Dette er grateng!!!!

 

http://no.wikipedia.org/wiki/Grateng

Skrevet

Det der kaller jeg ekte norsk syttitallspizza! :D

Den er kjempegod! :) Masse chilisaus (ikke sånt skvip fra Rema, men med minst 70% chili fra innvandrersjappa) og 4-5 fedd hvitløk i sausen. Nam! Deigen er ikke som på 70-tallspizzaer da, den var jo et par cm tykk omtrent, vår blir kanskje 3-5 mm tykk på det tykkeste. :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...