AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2013 Skrevet 12. oktober 2013 Skal lage en hjemmelaget pizza med litt tykk god bunn, i skuff. Hvor lenge steker jeg den da og på hvor mange grader? Evigheter siden sist! Anonymous poster hash: 3c233...ce0 Anonymous poster hash: 3c233...ce0 0 Siter
slabbedask Skrevet 12. oktober 2013 Skrevet 12. oktober 2013 (endret) Stek på 225 grader + til den ser ferdig ut (20 minutter?). Endret 12. oktober 2013 av slabbedask 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2013 Skrevet 12. oktober 2013 slabbedask skrev (På 12.10.2013 den 14.07): Stek på 225 grader + til den ser ferdig ut (20 minutter?). Takk skal du ha Anonymous poster hash: 3c233...ce0 0 Siter
Lillemus Skrevet 13. oktober 2013 Skrevet 13. oktober 2013 AnonymBruker skrev (På 12.10.2013 den 14.04): Skal lage en hjemmelaget pizza med litt tykk god bunn, i skuff. Hvor lenge steker jeg den da og på hvor mange grader? Evigheter siden sist! Anonymous poster hash: 3c233...ce0 Anonymous poster hash: 3c233...ce0 Vi steker vår på 200 grader i 30 min. 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 13. oktober 2013 Skrevet 13. oktober 2013 Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da. 0 Siter
slabbedask Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 13.10.2013 den 20.52): Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da. Noen liker tykk bunn med masse fyll. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 13.10.2013 den 20.52): Ville heller laget mange tynne, og skrudd ovnen på 300 eller max da. Tynne pizzaer med veldig lite fyll er kjipt. Litt tykk bunn og masse fyll er digg! Og da funker det ikke med max varme. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 14.10.2013 den 8.30): Men det er ikke pizza. Hør, hør! 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 14.10.2013 den 8.30): Men det er ikke pizza. Smaken er som baken og vi foretrekker en pizza man ikke trenger å spise en hel stekeovnsplate av for å bli mett. Hos oss er en hel stekeovnsplate med pizza mer enn nok til to middager for oss to voksne. 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Lillemus skrev (På 14.10.2013 den 12.41): Smaken er som baken og vi foretrekker en pizza man ikke trenger å spise en hel stekeovnsplate av for å bli mett. Hos oss er en hel stekeovnsplate med pizza mer enn nok til to middager for oss to voksne. Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger. 0 Siter
annlovindaen Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 14.10.2013 den 8.30): Men det er ikke pizza. Joda, det er pizza. Men det er ikke italiensk pizza 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 annlovindaen skrev (På 14.10.2013 den 13.54): Joda, det er pizza. Men det er ikke italiensk pizza Så jeg kan ta f.eks. en fiskesuppe og koke den inn til en tjukk graut, for så å strø parmesan over og gratinere, og likevel er det fiskesuppe? 0 Siter
sur kjerring Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 14.10.2013 den 13.57): Så jeg kan ta f.eks. en fiskesuppe og koke den inn til en tjukk graut, for så å strø parmesan over og gratinere, og likevel er det fiskesuppe? Det er pizza med tykk bunn. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 14.10.2013 den 13.51): Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger. Grateng? En grateng er en eggestand med ett eler annet innhold og ost oppå. Pizzaen min er en deig med en tomatbasert saus + kjøttdeig, tomat, flere typer løk og ost på toppen. Har ingenting med grateng å gjøre. 0 Siter
frosken Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 14.10.2013 den 13.51): Smaken er som baken, ja, men det du snakker om er ikke pizza, det er mer... gratenger. Tror du vil få betydelige problemer med å forklare hvorfor du mener matretten er en grateng... 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 frosken skrev (På 14.10.2013 den 17.57): Tror du vil få betydelige problemer med å forklare hvorfor du mener matretten er en grateng... Fordi alt er kokt sammen? Ja, jeg sier kokt, det blir jo ikke stekt. Deigen er helt svampete. Ja, og så er det selvsagt KJØTTDEIG på, da. Skjønner ikke hvordan det går an å like det vrælet der. Ja, det er kalorier, man blir mett, men smaker det godt? Nei. Nei, absolutt ikke. Ikke rart folk blir feite her til lands, når de ikke spiser god mat - da må man jo spise mer for å få samme følelsen. Gratengpizzaen til Lillemus har skylda!!! 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Lillemus skrev (På 14.10.2013 den 16.06): Pizzaen min er en deig med en tomatbasert saus + kjøttdeig, tomat, flere typer løk og ost på toppen. Har ingenting med grateng å gjøre. Det der kaller jeg ekte norsk syttitallspizza! 0 Siter
sur kjerring Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 14.10.2013 den 18.07): Fordi alt er kokt sammen? Ja, jeg sier kokt, det blir jo ikke stekt. Deigen er helt svampete. Ja, og så er det selvsagt KJØTTDEIG på, da. Skjønner ikke hvordan det går an å like det vrælet der. Ja, det er kalorier, man blir mett, men smaker det godt? Nei. Nei, absolutt ikke. Ikke rart folk blir feite her til lands, når de ikke spiser god mat - da må man jo spise mer for å få samme følelsen. Gratengpizzaen til Lillemus har skylda!!! Dette er grateng!!!! http://no.wikipedia.org/wiki/Grateng 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Xtra skrev (På 14.10.2013 den 18.24): Det der kaller jeg ekte norsk syttitallspizza! Den er kjempegod! Masse chilisaus (ikke sånt skvip fra Rema, men med minst 70% chili fra innvandrersjappa) og 4-5 fedd hvitløk i sausen. Nam! Deigen er ikke som på 70-tallspizzaer da, den var jo et par cm tykk omtrent, vår blir kanskje 3-5 mm tykk på det tykkeste. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.