annlovindaen Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 Captain Cheeseheart skrev (På 14.10.2013 den 18.07): Fordi alt er kokt sammen? Ja, jeg sier kokt, det blir jo ikke stekt. Deigen er helt svampete. Ja, og så er det selvsagt KJØTTDEIG på, da. Min pizza blir stekt, selv om bunnen er tykk. Og jeg har ikke kjøttdeig på den, men mye annet godt. Og grunnen til at vi lager en slik pizza er fordi vi alle sammen liker den godt. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 annlovindaen skrev (På 16.10.2013 den 8.41): Min pizza blir stekt, selv om bunnen er tykk. Og jeg har ikke kjøttdeig på den, men mye annet godt. Og grunnen til at vi lager en slik pizza er fordi vi alle sammen liker den godt. Hva bruker du i stedet for kjøttdeig? Er det en slags vegetar-pizza? I Israel fikk vi ikke pizza med kjøtt i, for jøder vil ikke spise ost og andre melkeprodukter samtidig med kjøtt. De kaller det koshermat. Det var veldig godt likevel. Anonymous poster hash: 46883...d02 0 Siter
annlovindaen Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 AnonymBruker skrev (På 16.10.2013 den 8.52): Hva bruker du i stedet for kjøttdeig? Er det en slags vegetar-pizza? I Israel fikk vi ikke pizza med kjøtt i, for jøder vil ikke spise ost og andre melkeprodukter samtidig med kjøtt. De kaller det koshermat. Det var veldig godt likevel. Anonymous poster hash: 46883...d02 Det er ikke vegtarpizza. Bruker av og til kyllingfilet som er stekt i fajitakrydder (sterkt og godt) Bacon, skinke, ananas, pepperoni, løk, maiskorn, jalapeno, 0 Siter
Mrs D Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 Lillemus skrev (På 14.10.2013 den 4.58): Litt tykk bunn og masse fyll er digg! Og da funker det ikke med max varme. Joda! Steker alltid på 250 grader (som er max på min ovn), nederste rille. 10-13 minutter. Får alltid sprø bunn underst, og godt stekt pizza. 0 Siter
Mrs D Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 annlovindaen skrev (På 16.10.2013 den 9.00): Det er ikke vegtarpizza. Bruker av og til kyllingfilet som er stekt i fajitakrydder (sterkt og godt) Bacon, skinke, ananas, pepperoni, løk, maiskorn, jalapeno, Når det blir for mange smaker, så slår vel smakene hverandre ihjel? Skinka må jo bli temmelig anonym sammen med sterke smaker fra kylling, pepperoni og jalapenos? 0 Siter
annlovindaen Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 Mrs Doolittle skrev (På 16.10.2013 den 10.40): Når det blir for mange smaker, så slår vel smakene hverandre ihjel? Skinka må jo bli temmelig anonym sammen med sterke smaker fra kylling, pepperoni og jalapenos? Nå skrev jeg ikke at vi hadde alt det på 1 pizza da. Det var eksempler på hva vi brukte 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. oktober 2013 Skrevet 16. oktober 2013 Mrs Doolittle skrev (På 16.10.2013 den 10.39): Joda! Steker alltid på 250 grader (som er max på min ovn), nederste rille. 10-13 minutter. Får alltid sprø bunn underst, og godt stekt pizza. Det er forskjell på stekeovner, i ovnen vi bruker hadde det ukke funket, bunnen hadde blitt svart under og rå inni. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.