annlovindaen Skrevet 16. oktober 2013 Del Skrevet 16. oktober 2013 Fordi alt er kokt sammen? Ja, jeg sier kokt, det blir jo ikke stekt. Deigen er helt svampete. Ja, og så er det selvsagt KJØTTDEIG på, da. Min pizza blir stekt, selv om bunnen er tykk. Og jeg har ikke kjøttdeig på den, men mye annet godt. Og grunnen til at vi lager en slik pizza er fordi vi alle sammen liker den godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/page/2/#findComment-3504919 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2013 Del Skrevet 16. oktober 2013 Min pizza blir stekt, selv om bunnen er tykk. Og jeg har ikke kjøttdeig på den, men mye annet godt. Og grunnen til at vi lager en slik pizza er fordi vi alle sammen liker den godt. Hva bruker du i stedet for kjøttdeig? Er det en slags vegetar-pizza? I Israel fikk vi ikke pizza med kjøtt i, for jøder vil ikke spise ost og andre melkeprodukter samtidig med kjøtt. De kaller det koshermat. Det var veldig godt likevel. Anonymous poster hash: 46883...d02 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/page/2/#findComment-3504923 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annlovindaen Skrevet 16. oktober 2013 Del Skrevet 16. oktober 2013 Hva bruker du i stedet for kjøttdeig? Er det en slags vegetar-pizza? I Israel fikk vi ikke pizza med kjøtt i, for jøder vil ikke spise ost og andre melkeprodukter samtidig med kjøtt. De kaller det koshermat. Det var veldig godt likevel. Anonymous poster hash: 46883...d02 Det er ikke vegtarpizza. Bruker av og til kyllingfilet som er stekt i fajitakrydder (sterkt og godt) Bacon, skinke, ananas, pepperoni, løk, maiskorn, jalapeno, 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/page/2/#findComment-3504925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 16. oktober 2013 Del Skrevet 16. oktober 2013 Litt tykk bunn og masse fyll er digg! Og da funker det ikke med max varme. Joda! Steker alltid på 250 grader (som er max på min ovn), nederste rille. 10-13 minutter. Får alltid sprø bunn underst, og godt stekt pizza. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/page/2/#findComment-3504944 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 16. oktober 2013 Del Skrevet 16. oktober 2013 Det er ikke vegtarpizza. Bruker av og til kyllingfilet som er stekt i fajitakrydder (sterkt og godt) Bacon, skinke, ananas, pepperoni, løk, maiskorn, jalapeno, Når det blir for mange smaker, så slår vel smakene hverandre ihjel? Skinka må jo bli temmelig anonym sammen med sterke smaker fra kylling, pepperoni og jalapenos? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/page/2/#findComment-3504945 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annlovindaen Skrevet 16. oktober 2013 Del Skrevet 16. oktober 2013 Når det blir for mange smaker, så slår vel smakene hverandre ihjel? Skinka må jo bli temmelig anonym sammen med sterke smaker fra kylling, pepperoni og jalapenos? Nå skrev jeg ikke at vi hadde alt det på 1 pizza da. Det var eksempler på hva vi brukte 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/page/2/#findComment-3504946 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 16. oktober 2013 Del Skrevet 16. oktober 2013 Joda! Steker alltid på 250 grader (som er max på min ovn), nederste rille. 10-13 minutter. Får alltid sprø bunn underst, og godt stekt pizza. Det er forskjell på stekeovner, i ovnen vi bruker hadde det ukke funket, bunnen hadde blitt svart under og rå inni. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394969-hjemmelaget-pizza-steketid/page/2/#findComment-3504983 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.