Gå til innhold

Beste maten.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  stjernestøv skrev (På 8.5.2014 den 10.54):

Hva er den beste maten du vet?

Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne.

 

Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk.

 

Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat.

Endret av Kayia
Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539512
Del på andre sider

  stjernestøv skrev (På 8.5.2014 den 10.54):

Hva er den beste maten du vet?

 

Jeg elsker pinnekjøtt :)

 

Men nå i grillsesongen er det godt med hjemmelaget potetsalat, salat og noe godt kjøtt. Ytrefilet eller indrefilet f.eks :)

 

Jeg også elsker pinnekjøtt. Men tror neppe det ville vært så godt om jeg spiste det ofte.

 

Ellers er vel sprøstekte torsketunger det aller beste jeg kan tenke meg. Er mye jeg liker, inklusive sushi, blodmat og lungemos. :D

Endret av Mrs D
Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539517
Del på andre sider

Annonse

stjernestøv
  Kayia skrev (På 8.5.2014 den 12.13):

Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne.

 

Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk.

 

Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat.

Her var det mye godt :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539524
Del på andre sider

stjernestøv
  Mrs D skrev (På 8.5.2014 den 12.43):

Jeg også elsker pinnekjøtt. Men tror neppe det ville vært så godt om jeg spiste det ofte.

 

Ellers er vel sprøstekte torsketunger det aller beste jeg kan tenke meg. Er mye jeg liker, inklusive sushi, blodmat og lungemos. :D

Ja er vel så godt fordi vi spiser det sjeldent. Torsketunger har jeg aldri smakt, sikkert godt sprøstekt da :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539526
Del på andre sider

Torsketunger skal man få ha i fred for meg, ja, jeg har smakt. Blodpudding med flesk og sirup er godsaker det! :)

 

Jeg er veldig glad i mye forskjellig og synes det er vanskelig, for ikke å si umulig, å komme med en ting som er det aller beste. Det går i perioder, men jeg må jo si at kjærestens vilt-gryte rager veldig, veldig høyt på lista. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539532
Del på andre sider

stjernestøv
  tonie skrev (På 8.5.2014 den 13.21):

Jeg er veldig glad i mat og så godt som altetende, men jeg synes det er vanskelig å kåre en livrett. Det jeg ikke overlever en uke uten er rødbeter og honning. Hver for seg, altså. Må ha det.

Er ganske altetende jeg også. Jeg liker rødbeter på leverpostei og honning i melk :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539535
Del på andre sider

Annonse

stjernestøv
  Lillemus skrev (På 8.5.2014 den 13.23):

Torsketunger skal man få ha i fred for meg, ja, jeg har smakt. Blodpudding med flesk og sirup er godsaker det! :)

 

Jeg er veldig glad i mye forskjellig og synes det er vanskelig, for ikke å si umulig, å komme med en ting som er det aller beste. Det går i perioder, men jeg må jo si at kjærestens vilt-gryte rager veldig, veldig høyt på lista. :)

Blodpudding er snadder ja , og sikkert god den gryta til kjæresten :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539536
Del på andre sider

stjernestøv
  Dorthe skrev (På 8.5.2014 den 13.27):

Rakørret er det beste jeg vet, men sier ikke neitakk til en tykk, rød indrefilet på grillen heller.  For de som er veldig glad i mat, kan jeg anbefale en kveld hos Brimi på Vianvang. :wub:

Hver gang jeg skal grille fisk går den i oppløsning :mellow: Ellers er nesten all fisk godt :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539537
Del på andre sider

  stjernestøv skrev (På 8.5.2014 den 13.49):

Hver gang jeg skal grille fisk går den i oppløsning :mellow: Ellers er nesten all fisk godt :)

Pakk den inn i folie og lgg på grillen, eller bruk en sånn fiskerist som du legger fisken inni og lukker igjen så det går an å snu den. :) *sulten*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539542
Del på andre sider

Gjest Xtra
  Kayia skrev (På 8.5.2014 den 12.13):

Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne.

 

Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk.

 

Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat.

Stort sett enig med deg her :). Men ikke veldig glad i pølser, selv om en bit i ny og ne (av gode pølser) er godt. Enig i at råvarene er alfa og omega, derfor elsker jeg det italienske kjøkken, hvor råvarene står i fokus, og lite smak settes til, bortsett fra salt pepper og lokale urter.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539547
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...