stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Hva er den beste maten du vet? Jeg elsker pinnekjøtt Men nå i grillsesongen er det godt med hjemmelaget potetsalat, salat og noe godt kjøtt. Ytrefilet eller indrefilet f.eks 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Hva er den beste maten du vet? Thai mat. Anonymous poster hash: 66952...a3e 0 Siter
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Skrevet 8. mai 2014 Thai mat. Anonymous poster hash: 66952...a3e Ja det er godt 0 Siter
Kayia Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 (endret) Hva er den beste maten du vet? Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne. Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk. Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat. Endret 8. mai 2014 av Kayia 0 Siter
Mrs D Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 (endret) Hva er den beste maten du vet? Jeg elsker pinnekjøtt Men nå i grillsesongen er det godt med hjemmelaget potetsalat, salat og noe godt kjøtt. Ytrefilet eller indrefilet f.eks Jeg også elsker pinnekjøtt. Men tror neppe det ville vært så godt om jeg spiste det ofte. Ellers er vel sprøstekte torsketunger det aller beste jeg kan tenke meg. Er mye jeg liker, inklusive sushi, blodmat og lungemos. Endret 8. mai 2014 av Mrs D 0 Siter
frosken Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Hva er den beste maten du vet? Jeg elsker pinnekjøtt Men nå i grillsesongen er det godt med hjemmelaget potetsalat, salat og noe godt kjøtt. Ytrefilet eller indrefilet f.eks Frukt:-) Særlig vannmelon! 0 Siter
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Skrevet 8. mai 2014 Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne. Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk. Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat. Her var det mye godt 0 Siter
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Skrevet 8. mai 2014 Jeg også elsker pinnekjøtt. Men tror neppe det ville vært så godt om jeg spiste det ofte. Ellers er vel sprøstekte torsketunger det aller beste jeg kan tenke meg. Er mye jeg liker, inklusive sushi, blodmat og lungemos. Ja er vel så godt fordi vi spiser det sjeldent. Torsketunger har jeg aldri smakt, sikkert godt sprøstekt da 0 Siter
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Skrevet 8. mai 2014 Frukt:-) Særlig vannmelon! Vannmelon er veldig godt 0 Siter
tonie Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Jeg er veldig glad i mat og så godt som altetende, men jeg synes det er vanskelig å kåre en livrett. Det jeg ikke overlever en uke uten er rødbeter og honning. Hver for seg, altså. Må ha det. 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Torsketunger skal man få ha i fred for meg, ja, jeg har smakt. Blodpudding med flesk og sirup er godsaker det! Jeg er veldig glad i mye forskjellig og synes det er vanskelig, for ikke å si umulig, å komme med en ting som er det aller beste. Det går i perioder, men jeg må jo si at kjærestens vilt-gryte rager veldig, veldig høyt på lista. 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Rakørret er det beste jeg vet, men sier ikke neitakk til en tykk, rød indrefilet på grillen heller. For de som er veldig glad i mat, kan jeg anbefale en kveld hos Brimi på Vianvang. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Skrevet 8. mai 2014 Jeg er veldig glad i mat og så godt som altetende, men jeg synes det er vanskelig å kåre en livrett. Det jeg ikke overlever en uke uten er rødbeter og honning. Hver for seg, altså. Må ha det. Er ganske altetende jeg også. Jeg liker rødbeter på leverpostei og honning i melk 0 Siter
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Skrevet 8. mai 2014 Torsketunger skal man få ha i fred for meg, ja, jeg har smakt. Blodpudding med flesk og sirup er godsaker det! Jeg er veldig glad i mye forskjellig og synes det er vanskelig, for ikke å si umulig, å komme med en ting som er det aller beste. Det går i perioder, men jeg må jo si at kjærestens vilt-gryte rager veldig, veldig høyt på lista. Blodpudding er snadder ja , og sikkert god den gryta til kjæresten 0 Siter
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Skrevet 8. mai 2014 Rakørret er det beste jeg vet, men sier ikke neitakk til en tykk, rød indrefilet på grillen heller. For de som er veldig glad i mat, kan jeg anbefale en kveld hos Brimi på Vianvang. Hver gang jeg skal grille fisk går den i oppløsning Ellers er nesten all fisk godt 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Hver gang jeg skal grille fisk går den i oppløsning Ellers er nesten all fisk godt Pakk den inn i folie og lgg på grillen, eller bruk en sånn fiskerist som du legger fisken inni og lukker igjen så det går an å snu den. *sulten* 0 Siter
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Skrevet 8. mai 2014 Pakk den inn i folie og lgg på grillen, eller bruk en sånn fiskerist som du legger fisken inni og lukker igjen så det går an å snu den. *sulten* Takk det skal jeg gjøre, er jo godt å grille fisk også 0 Siter
Gjest Ladytron Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 I det siste så har det vært indisk mat Liker at det er litt spicy og spennende smaker. 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne. Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk. Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat.Stort sett enig med deg her . Men ikke veldig glad i pølser, selv om en bit i ny og ne (av gode pølser) er godt. Enig i at råvarene er alfa og omega, derfor elsker jeg det italienske kjøkken, hvor råvarene står i fokus, og lite smak settes til, bortsett fra salt pepper og lokale urter. 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 8. mai 2014 Skrevet 8. mai 2014 Hadde forøvrig en ny smaksopplevelse i dag, nemlig manet, og det var verken brennmanet eller glassmanet, men noe mer stofflig av ukjent opphav. Litt å tygge på var det, men blir neppe noen stor favoritt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.