stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 Hva er den beste maten du vet? Jeg elsker pinnekjøtt Men nå i grillsesongen er det godt med hjemmelaget potetsalat, salat og noe godt kjøtt. Ytrefilet eller indrefilet f.eks 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 stjernestøv skrev (På 8.5.2014 den 10.54): Hva er den beste maten du vet? Thai mat. Anonymous poster hash: 66952...a3e 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539479 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2014 AnonymBruker skrev (På 8.5.2014 den 11.04): Thai mat. Anonymous poster hash: 66952...a3e Ja det er godt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539488 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 (endret) stjernestøv skrev (På 8.5.2014 den 10.54): Hva er den beste maten du vet? Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne. Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk. Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat. Endret 8. mai 2014 av Kayia 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539512 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 (endret) stjernestøv skrev (På 8.5.2014 den 10.54): Hva er den beste maten du vet? Jeg elsker pinnekjøtt Men nå i grillsesongen er det godt med hjemmelaget potetsalat, salat og noe godt kjøtt. Ytrefilet eller indrefilet f.eks Jeg også elsker pinnekjøtt. Men tror neppe det ville vært så godt om jeg spiste det ofte. Ellers er vel sprøstekte torsketunger det aller beste jeg kan tenke meg. Er mye jeg liker, inklusive sushi, blodmat og lungemos. Endret 8. mai 2014 av Mrs D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539517 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 stjernestøv skrev (På 8.5.2014 den 10.54): Hva er den beste maten du vet? Jeg elsker pinnekjøtt Men nå i grillsesongen er det godt med hjemmelaget potetsalat, salat og noe godt kjøtt. Ytrefilet eller indrefilet f.eks Frukt:-) Særlig vannmelon! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539522 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2014 Kayia skrev (På 8.5.2014 den 12.13): Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne. Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk. Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat. Her var det mye godt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2014 Mrs D skrev (På 8.5.2014 den 12.43): Jeg også elsker pinnekjøtt. Men tror neppe det ville vært så godt om jeg spiste det ofte. Ellers er vel sprøstekte torsketunger det aller beste jeg kan tenke meg. Er mye jeg liker, inklusive sushi, blodmat og lungemos. Ja er vel så godt fordi vi spiser det sjeldent. Torsketunger har jeg aldri smakt, sikkert godt sprøstekt da 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2014 frosken skrev (På 8.5.2014 den 12.58): Frukt:-) Særlig vannmelon! Vannmelon er veldig godt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539527 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 Jeg er veldig glad i mat og så godt som altetende, men jeg synes det er vanskelig å kåre en livrett. Det jeg ikke overlever en uke uten er rødbeter og honning. Hver for seg, altså. Må ha det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 Torsketunger skal man få ha i fred for meg, ja, jeg har smakt. Blodpudding med flesk og sirup er godsaker det! Jeg er veldig glad i mye forskjellig og synes det er vanskelig, for ikke å si umulig, å komme med en ting som er det aller beste. Det går i perioder, men jeg må jo si at kjærestens vilt-gryte rager veldig, veldig høyt på lista. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539532 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 Rakørret er det beste jeg vet, men sier ikke neitakk til en tykk, rød indrefilet på grillen heller. For de som er veldig glad i mat, kan jeg anbefale en kveld hos Brimi på Vianvang. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2014 tonie skrev (På 8.5.2014 den 13.21): Jeg er veldig glad i mat og så godt som altetende, men jeg synes det er vanskelig å kåre en livrett. Det jeg ikke overlever en uke uten er rødbeter og honning. Hver for seg, altså. Må ha det. Er ganske altetende jeg også. Jeg liker rødbeter på leverpostei og honning i melk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539535 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2014 Lillemus skrev (På 8.5.2014 den 13.23): Torsketunger skal man få ha i fred for meg, ja, jeg har smakt. Blodpudding med flesk og sirup er godsaker det! Jeg er veldig glad i mye forskjellig og synes det er vanskelig, for ikke å si umulig, å komme med en ting som er det aller beste. Det går i perioder, men jeg må jo si at kjærestens vilt-gryte rager veldig, veldig høyt på lista. Blodpudding er snadder ja , og sikkert god den gryta til kjæresten 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539536 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2014 Dorthe skrev (På 8.5.2014 den 13.27): Rakørret er det beste jeg vet, men sier ikke neitakk til en tykk, rød indrefilet på grillen heller. For de som er veldig glad i mat, kan jeg anbefale en kveld hos Brimi på Vianvang. Hver gang jeg skal grille fisk går den i oppløsning Ellers er nesten all fisk godt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539537 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 stjernestøv skrev (På 8.5.2014 den 13.49): Hver gang jeg skal grille fisk går den i oppløsning Ellers er nesten all fisk godt Pakk den inn i folie og lgg på grillen, eller bruk en sånn fiskerist som du legger fisken inni og lukker igjen så det går an å snu den. *sulten* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539542 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 8. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 8. mai 2014 Lillemus skrev (På 8.5.2014 den 13.55): Pakk den inn i folie og lgg på grillen, eller bruk en sånn fiskerist som du legger fisken inni og lukker igjen så det går an å snu den. *sulten* Takk det skal jeg gjøre, er jo godt å grille fisk også 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539544 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ladytron Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 I det siste så har det vært indisk mat Liker at det er litt spicy og spennende smaker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539545 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 Kayia skrev (På 8.5.2014 den 12.13): Vi hadde middagsgjester i går, og diskuterte nettopp dette. Etter litt om og men konkluderte jeg med at jeg liker alt når det er basert på gode råvarer, untatt lungemos og blodmat. Med forbehold (jf diskusjon rundt spisebordet vårt), jeg har ikke smakt sauehjerne. Om jeg skal være litt mer spesifikk er jeg UTROLIG glad i sjøkreps, spesielt de fra trøndelag (de har så god sødme). Og så er jeg veldig glad i lam. Og hjort. Kanin. Og breiflabb. Skrei. Blåskjell og o-skjell. Og egentlig god sjømat generelt. Og bakte artisjokker. Gode oster. God skinke. Lun Foie Gras på en ristet skive. Gode smaksrike pølser! En god Tandoori. Sashimi. En god løksuppe med godt brød og ostelokk. Må tilbake til starten ser jeg: Alt utenom lungemos og blodmat.Stort sett enig med deg her . Men ikke veldig glad i pølser, selv om en bit i ny og ne (av gode pølser) er godt. Enig i at råvarene er alfa og omega, derfor elsker jeg det italienske kjøkken, hvor råvarene står i fokus, og lite smak settes til, bortsett fra salt pepper og lokale urter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539547 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 8. mai 2014 Del Skrevet 8. mai 2014 Hadde forøvrig en ny smaksopplevelse i dag, nemlig manet, og det var verken brennmanet eller glassmanet, men noe mer stofflig av ukjent opphav. Litt å tygge på var det, men blir neppe noen stor favoritt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/398524-beste-maten/#findComment-3539548 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.