laban Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Makrellen skal selvsagt ikke forurenses av tomatsaus. Peppermakrell fra Sunnmøre derimot... Stabburet har visst også prøvd seg med noen små bokser uten tomatsaus, men de slår ikke Sunnmøres. Tunfisk på boks er godt, så lenge den er i vann eller gelé. Kaviar ble jeg lei av som student - spiste mye knekkebrød og tubepålegg da. morsan skrev (53 minutter siden): Det har også kommet noen glass fra Mills med smørbart fiskepålegg som er godt. Jeg var med på å teste dem. Husker ikke hvilken jeg likte best, men de smaker slett ikke verst. Vet ikke om min favoritt kom på markedet i det hele tatt. Konsistensen er litt i bløteste laget for meg, men sikkert greit fiskepålegg for de som ikke vil ha følelsen av å spise fisk. 1 Siter
Nicklusheletida Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Lillemus skrev (17 minutter siden): Tunfisk har jeg prøvd noen ganger, men kommer ingen vei med det. Det er en av veldig få ting jeg rett og slett ikke klarer å spise. Jeg varmer det i en gryte sammen med mais, hermetiske tomater, salt og pepper og har spaggetti til. Godt det 0 Siter
emilie321 Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Lillemus skrev (29 minutter siden): Tunfisk har jeg prøvd noen ganger, men kommer ingen vei med det. Det er en av veldig få ting jeg rett og slett ikke klarer å spise. Det er kanskje en av de tingene en enten liker eller ikke? 0 Siter
E7H7 Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Makrell i tomat på grovt brød, tynne skiver agurk, litt majones + ett stort glass skummet melk ved siden av. Noe av det beste og sunneste av tradisjonell brødmat som finnes! 1 Siter
Nicklusheletida Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 morsan skrev (1 time siden): Kaviar (Mills, såklart) er favorittpålegget! Makrell i tomat er også godt, og i likhet med Lillemus er det kun Stabburet som gjelder. Det har også kommet noen glass fra Mills med smørbart fiskepålegg som er godt. Tunfisk på boks er også snadder. Enig i at Mills kaviar er best, men siden prisforskjellen er så stor og jeg spiser kaviar hver dag, har jeg gått over til Ekstra-varianten. Den duger. Nekter å betale mer enn nødvendig når alt stiger. Prøvde billigvarianten til Rema1000 også, men den var uspiselig. Alt for salt. 2 Siter
Ekstra Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Lillemus skrev (1 time siden): Jeg har den helst på knekkebrød med masse smør under. Men jeg har også varmet opp og spist den med agurk og tomat til. Mannen har jobbet på sjøen og forteller at spesielt de fra Filippinene var gale etter makrell i tomat, de varmet den og spiste den med ris til. morsan skrev (1 time siden): Akkurat det samme gjorde en afrikansk dame som var naboen min i studentbyen. 😅 Minner meg om at en slager i studietiden var spaghetti m tomatsaus der makrell i tomat på boks var hovedingrediensen. Syntes det var godt da, men har ikke spist det siden 😅 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 emilie321 skrev (41 minutter siden): Det er kanskje en av de tingene en enten liker eller ikke? Mulig? På linje med sopp, oliven og stangselleri. 1 Siter
Ekstra Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Lillemus skrev (10 minutter siden): Mulig? På linje med sopp, oliven og stangselleri. Alt dette er bedre enn makrell i tomat 🤪 1 Siter
Trine Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Makrell i tomat er den eneste fisken jeg spiser. Jeg foretrekker King Oscar sin da, for den er uten skinn. Jeg har ikke prøvd billig-variantene for de smaker visst nok tran. Spiser Vesterålen (tror jeg de heter) fiskeboller også, men det er ikke så ofte. De må være varme da. Jeg spiser ikke kalde fiskeboller. 0 Siter
Vhanja Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Makrell i tomat er godt, jeg burde spise det oftere. Kaviar, sopp og stangselleri liker jeg ikke. Tunfisk får jeg ikke ned i det hele tatt. Synd, for det er jo såpass sunt, hadde vært greit å like det. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Lillemus skrev (3 timer siden): Makrell i tomat spiser jeg, men kun den fra Stabburet, det er nesten bare den som er god. Annen fisk i boks spiser jeg ikke, makrell i tomat er den eneste kalde fisken jeg spiser, ellers liker jeg ikke kald fisk. Makrell i tomat er så ekkelt at jeg ikke skjønner hvordan det kan spises i det hele tatt. Kaviar og leverpostei som en nr 2 og fisk på boks er enda verre Anonymkode: 21149...f64 0 Siter
Kayia Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Er en egen folkegruppe for seg selv. Kan ikke forstå hvordan noen kan like det…. Anonymkode: 21149...f64 Jeg tilhører definitivt den folkegruppen Mills kaviar under kokt egg er fast følge på matpakken, og det ligger alltid noen bokser makrell i tomat i jobbskuffen min. Jeg syns også sild på glass i ulike varianter er nydelig, og kaviar/rogn på glass er nydelig til både reker og krabbe - og i krabbesaus til pasta også. Rema har begynt å selge store ørretrogn til 50 kroner glasset, og jeg sørger alene for volum på salget 1 Siter
Kayia Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Lillemus skrev (3 timer siden): Makrell i tomat spiser jeg, men kun den fra Stabburet, det er nesten bare den som er god. Annen fisk i boks spiser jeg ikke, makrell i tomat er den eneste kalde fisken jeg spiser, ellers liker jeg ikke kald fisk. Du burde prøve sashimi av nyfisket makrell med sterk soyasaus til - jummy! 0 Siter
morsan Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Ekstra skrev (1 time siden): Minner meg om at en slager i studietiden var spaghetti m tomatsaus der makrell i tomat på boks var hovedingrediensen. Syntes det var godt da, men har ikke spist det siden 😅 Oioi! Det hørtes ikke veldig fristende ut! 😆 Men jeg hadde jo en del «studentmiddager» av ymse slag selv. Trine skrev (1 time siden): Spiser Vesterålen (tror jeg de heter) fiskeboller også, men det er ikke så ofte. De må være varme da. Jeg spiser ikke kalde fiskeboller. Vesterålen fiskeboller er gode. Ikke så ofte jeg spiser det, da, men har en boks eller to i skapet. 1 Siter
morsan Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 laban skrev (2 timer siden): Makrellen skal selvsagt ikke forurenses av tomatsaus. Peppermakrell fra Sunnmøre derimot... Stabburet har visst også prøvd seg med noen små bokser uten tomatsaus, men de slår ikke Sunnmøres. Tunfisk på boks er godt, så lenge den er i vann eller gelé. Kaviar ble jeg lei av som student - spiste mye knekkebrød og tubepålegg da. Jeg var med på å teste dem. Husker ikke hvilken jeg likte best, men de smaker slett ikke verst. Vet ikke om min favoritt kom på markedet i det hele tatt. Konsistensen er litt i bløteste laget for meg, men sikkert greit fiskepålegg for de som ikke vil ha følelsen av å spise fisk. Hehe… jeg spiser ikke peppermakrell eller lignende, verken den vakuumpakkede eller på boks. Kun Stabburets i tomat, eventuelt den i tomat med basilikum. Tunfisk i gele er FULLSTENDIG UTELUKKET! 0 Siter
Dorthe Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 (endret) Tunfisk for meg er kattemat. Og det lukter så grusomt at jeg ikke engang orket og kose med kattene mine etterlat de hadde spist det 😉 Endret 25. oktober 2022 av Dorthe 0 Siter
Dorthe Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 men jeg liker både oliven og stangselleri. De beste olivenene jeg vet er de som er fullt med ansjos. 0 Siter
morsan Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Dorthe skrev (4 minutter siden): men jeg liker både oliven og stangselleri. De beste olivenene jeg vet er de som er fullt med ansjos. Å, de som er fylt med ansjos er grusomme! Husker jeg kjøpte det by accident en gang jeg var i Spania med baby. Endelig var ungen i seng og jeg skulle kose meg med et glass vin og noen oliven på verandaen, og så var det ansjos inni. 🤣 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Dorthe skrev (10 minutter siden): Tunfisk for meg er kattemat. Og det lukter så grusomt at jeg ikke engang orket og kose med kattene mine etterlat de hadde spist det 😉 Enig og all fisk i saus på glass boks er samme Ulla. At noen kan ha det på brødskiven er for meg helt uforståelig. Anonymkode: 21149...f64 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 Skrevet 25. oktober 2022 Kayia skrev (37 minutter siden): Jeg tilhører definitivt den folkegruppen Mills kaviar under kokt egg er fast følge på matpakken, og det ligger alltid noen bokser makrell i tomat i jobbskuffen min. Jeg syns også sild på glass i ulike varianter er nydelig, og kaviar/rogn på glass er nydelig til både reker og krabbe - og i krabbesaus til pasta også. Rema har begynt å selge store ørretrogn til 50 kroner glasset, og jeg sørger alene for volum på salget Vet ikke hva ørretrogn er? Anonymkode: 21149...f64 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.