Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage skoleboller i morgen og har ett egg igjen. Det må i deigen. Så vil jeg helst unngå å kjøpe nye egg siden jeg skal være borte en måned.

Jeg har alltid laget glasuren med eggehvite. Kan jeg bruke vann? Vil det bli like stivt?

Skrevet

Jeg har alltid brukt vann jeg. Om det blir like stivt vet jeg ikke, men stivt nok i alle fall.

Skrevet

Har også kun brukt vann, og det går helt fint. 

Bøtteknotten
Skrevet

Bruker alltid kun vann til glasur på skoleboller, evt med litt sitron i. Bruker bare eggehvite om det feks er til pepperkaker der du vil ha glasuren ekstra stiv (slik at den ikke smitter over på hverandre i boksen og varer lenge).

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...