Fru2020 Skrevet 27. januar 2023 Skrevet 27. januar 2023 Skal lage skoleboller i morgen og har ett egg igjen. Det må i deigen. Så vil jeg helst unngå å kjøpe nye egg siden jeg skal være borte en måned. Jeg har alltid laget glasuren med eggehvite. Kan jeg bruke vann? Vil det bli like stivt? 0 Siter
Glitter Skrevet 27. januar 2023 Skrevet 27. januar 2023 Jeg har alltid brukt vann jeg. Om det blir like stivt vet jeg ikke, men stivt nok i alle fall. 0 Siter
Kashmir- Skrevet 27. januar 2023 Skrevet 27. januar 2023 Har også kun brukt vann, og det går helt fint. 0 Siter
Bøtteknotten Skrevet 27. januar 2023 Skrevet 27. januar 2023 Bruker alltid kun vann til glasur på skoleboller, evt med litt sitron i. Bruker bare eggehvite om det feks er til pepperkaker der du vil ha glasuren ekstra stiv (slik at den ikke smitter over på hverandre i boksen og varer lenge). 0 Siter
Fru2020 Skrevet 27. januar 2023 Forfatter Skrevet 27. januar 2023 Supert. Da blir det vann på meg 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.