Fru2020 Skrevet 27. januar 2023 Del Skrevet 27. januar 2023 Skal lage skoleboller i morgen og har ett egg igjen. Det må i deigen. Så vil jeg helst unngå å kjøpe nye egg siden jeg skal være borte en måned. Jeg har alltid laget glasuren med eggehvite. Kan jeg bruke vann? Vil det bli like stivt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470880-melisglasur/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 27. januar 2023 Del Skrevet 27. januar 2023 Jeg har alltid brukt vann jeg. Om det blir like stivt vet jeg ikke, men stivt nok i alle fall. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470880-melisglasur/#findComment-4142990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 27. januar 2023 Del Skrevet 27. januar 2023 Har også kun brukt vann, og det går helt fint. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470880-melisglasur/#findComment-4142991 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bøtteknotten Skrevet 27. januar 2023 Del Skrevet 27. januar 2023 Bruker alltid kun vann til glasur på skoleboller, evt med litt sitron i. Bruker bare eggehvite om det feks er til pepperkaker der du vil ha glasuren ekstra stiv (slik at den ikke smitter over på hverandre i boksen og varer lenge). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470880-melisglasur/#findComment-4142992 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru2020 Skrevet 27. januar 2023 Forfatter Del Skrevet 27. januar 2023 Supert. Da blir det vann på meg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/470880-melisglasur/#findComment-4142995 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.