Gå til innhold

Inspirasjon til salat


Anbefalte innlegg

Hva bruker du å ha i salaten?

Jeg har planer om å spise mer salat fremover, det er jo så godt og kan varieres mye. Jeg har bare ikke den beste fantasien. Der finnes jo mange oppskrifter der ute også, men bare lurte på hva dere har forsøkt som dere ville anbefale videre? 😊

Til vanlig har jeg bare i kylling, mais, cherrytomat, rødløk, fetaost, salat, spisspaprika og pasta.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/475965-inspirasjon-til-salat/
Del på andre sider

Fortsetter under...

  lavender skrev (På 4.11.2023 den 18.38):

Hva bruker du å ha i salaten?

Jeg har planer om å spise mer salat fremover, det er jo så godt og kan varieres mye. Jeg har bare ikke den beste fantasien. Der finnes jo mange oppskrifter der ute også, men bare lurte på hva dere har forsøkt som dere ville anbefale videre? 😊

Til vanlig har jeg bare i kylling, mais, cherrytomat, rødløk, fetaost, salat, spisspaprika og pasta.

Ekspander  

Bytte ut pastaen med bønner? Mye sunnere. :) 

Det er fire ingredienser som alltid gjør salat god, og det er pepper, sitron , ristede nøtter eller/ og solsikkekjerner pluss olivenolje. 

Grønn salat, tomater, oliven og saltet agurk pluss fetaost. Da er det bare å putte opp i kylling, skinke eller tunfisk 😊 eller, jeg dropper feta i sistnevnte. 

Bruker vanligvis ikke dressing, men kan iblant ha rømme til kyllingsalat. Liker ikke for mange ulike smaker i 😊

Ps. Kan slenge i ananas eller eplebiter. 

  Kashmir skrev (På 4.11.2023 den 18.47):

Det er fire ingredienser som alltid gjør salat god, og det er pepper, sitron , ristede nøtter eller/ og solsikkekjerner pluss olivenolje. 

Grønn salat, tomater, oliven og saltet agurk pluss fetaost. Da er det bare å putte opp i kylling, skinke eller tunfisk 😊 eller, jeg dropper feta i sistnevnte. 

Bruker vanligvis ikke dressing, men kan iblant ha rømme til kyllingsalat. Liker ikke for mange ulike smaker i 😊

Ps. Kan slenge i ananas eller eplebiter. 

Ekspander  

Den kombinasjonen av pepper, sitron, nøtter og olivenolje skal jeg forsøke. Høres godt ut 😊 Men hva er saltet agurk? Bare vanlig agurk med salt på?

  lavender skrev (På 4.11.2023 den 18.48):

Aha, ja det er jo lurt. Har du noen spesifikke bønner å anbefale? 🙂

Ekspander  

Jeg bruker gjerne kidneybønner, sorte bønner eller edamamebønner (som er søyabønner). Om du kjøper de små papp-boksene så kan de spises rett fra boksen, trenger ikke å varmes.

Annonse

  Lillemus skrev (På 4.11.2023 den 18.54):

Jeg bruker gjerne kidneybønner, sorte bønner eller edamamebønner (som er søyabønner). Om du kjøper de små papp-boksene så kan de spises rett fra boksen, trenger ikke å varmes.

Ekspander  

Så lurt, det skal jeg gjøre 🙂

  lavender skrev (På 4.11.2023 den 18.50):

Den kombinasjonen av pepper, sitron, nøtter og olivenolje skal jeg forsøke. Høres godt ut 😊 Men hva er saltet agurk? Bare vanlig agurk med salt på?

Ekspander  

Jeg lager noen små kutt i agurken og gnir den inn med litt salt og lar den ligge før jeg kutter opp 🙂

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...