Gå til innhold

rått kjøtt og rå fisk.


Anbefalte innlegg

Skrevet
Babette skrev (8 timer siden):

Nei! Perfekt speilegg skal stekes kun på ene siden. Men under stekingen øses varmt smør fra pannen over hviten, slik at det ikke blir noe "slim". 

Det var lurt! Det skal jeg prøve neste gang jeg steker egg til mannen, han vil ha det sånn som du. :) 

Skrevet
Lillemus skrev (2 timer siden):

Det var lurt! Det skal jeg prøve neste gang jeg steker egg til mannen, han vil ha det sånn som du. :) 

Ja jeg lærte trikset av en TV-kokk. Kanskje de to danske brødrene? Med denne metoden trenger man ikke salt på, bare pepper.

Skrevet

Jeg vil ikke ha biffen slik at det renner blod av den, men den må være rosa inni. Jeg synes sushi er kjempegodt, og liker også ceviche. Jeg synes biff tartar er veldig godt, men må da ha mye tilbehør, særlig rødløk og kapers. Og eggeplomme. Men eggehvite er helt uaktuelt å spise uten at det er fast og ikke slimete. Speilegg og kokt egg er begge best med rennende plomme.

Jeg spiser også mer tilberedt fisk/kjøtt, som gravlaks, spekemat o.l. Røkelaks er "greit nok", og rakfisk er også innafor dersom det er mye tilbehør på - rødbeter, løk, rømme og lefse. 

Skrevet
morsan skrev (1 time siden):

Jeg vil ikke ha biffen slik at det renner blod av den, men den må være rosa inni. Jeg synes sushi er kjempegodt, og liker også ceviche. Jeg synes biff tartar er veldig godt, men må da ha mye tilbehør, særlig rødløk og kapers. Og eggeplomme. Men eggehvite er helt uaktuelt å spise uten at det er fast og ikke slimete. Speilegg og kokt egg er begge best med rennende plomme.

Jeg spiser også mer tilberedt fisk/kjøtt, som gravlaks, spekemat o.l. Røkelaks er "greit nok", og rakfisk er også innafor dersom det er mye tilbehør på - rødbeter, løk, rømme og lefse. 

Det er ikke blod, men myoglobin.

Anonymkode: d4dbe...691

Skrevet

Jeg spise ikke ubehandlet kjøtt eller fisk. Okse, elg, rein, rype, lam bør ikke være helt gjennomstekt. Spekemat og røkt laks spiser jeg for det er behandlet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...