Lillemus Skrevet 4. oktober 2024 Skrevet 4. oktober 2024 Babette skrev (8 timer siden): Nei! Perfekt speilegg skal stekes kun på ene siden. Men under stekingen øses varmt smør fra pannen over hviten, slik at det ikke blir noe "slim". Det var lurt! Det skal jeg prøve neste gang jeg steker egg til mannen, han vil ha det sånn som du. 0 Siter
Babette Skrevet 4. oktober 2024 Skrevet 4. oktober 2024 Lillemus skrev (2 timer siden): Det var lurt! Det skal jeg prøve neste gang jeg steker egg til mannen, han vil ha det sånn som du. Ja jeg lærte trikset av en TV-kokk. Kanskje de to danske brødrene? Med denne metoden trenger man ikke salt på, bare pepper. 2 Siter
morsan Skrevet 4. oktober 2024 Skrevet 4. oktober 2024 Jeg vil ikke ha biffen slik at det renner blod av den, men den må være rosa inni. Jeg synes sushi er kjempegodt, og liker også ceviche. Jeg synes biff tartar er veldig godt, men må da ha mye tilbehør, særlig rødløk og kapers. Og eggeplomme. Men eggehvite er helt uaktuelt å spise uten at det er fast og ikke slimete. Speilegg og kokt egg er begge best med rennende plomme. Jeg spiser også mer tilberedt fisk/kjøtt, som gravlaks, spekemat o.l. Røkelaks er "greit nok", og rakfisk er også innafor dersom det er mye tilbehør på - rødbeter, løk, rømme og lefse. 2 Siter
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2024 Skrevet 4. oktober 2024 morsan skrev (1 time siden): Jeg vil ikke ha biffen slik at det renner blod av den, men den må være rosa inni. Jeg synes sushi er kjempegodt, og liker også ceviche. Jeg synes biff tartar er veldig godt, men må da ha mye tilbehør, særlig rødløk og kapers. Og eggeplomme. Men eggehvite er helt uaktuelt å spise uten at det er fast og ikke slimete. Speilegg og kokt egg er begge best med rennende plomme. Jeg spiser også mer tilberedt fisk/kjøtt, som gravlaks, spekemat o.l. Røkelaks er "greit nok", og rakfisk er også innafor dersom det er mye tilbehør på - rødbeter, løk, rømme og lefse. Det er ikke blod, men myoglobin. Anonymkode: d4dbe...691 1 Siter
Fionys Skrevet 4. oktober 2024 Skrevet 4. oktober 2024 Jeg spise ikke ubehandlet kjøtt eller fisk. Okse, elg, rein, rype, lam bør ikke være helt gjennomstekt. Spekemat og røkt laks spiser jeg for det er behandlet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.