AnonymBruker Skrevet lørdag kl 18:42 Del Skrevet lørdag kl 18:42 1 ovnsbakt kyllingfilet. Må gå ned noen kg og er ikke så flink med matlaging 😟 Anonymkode: 2d37f...388 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374226 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 17 timer siden Del Skrevet 17 timer siden I dag blir det litt sånn rar blanding hvor vi bruker opp diverse rester av det vi har i kjøleskapet. Så blir chilibønner, chilipølser og grønnsaker, med ris til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374287 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 16 timer siden Del Skrevet 16 timer siden Her blir det også rester. Mannen skal ha blomkålsuppe og jeg skal ha gyros. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adeie Skrevet 16 timer siden Del Skrevet 16 timer siden (endret) Lillemus skrev (18 timer siden): Hjemmelagde vårruller, ble ikke så vellykket. Stekte dem i på plate i stekeovnen og de ble så bløte under at de revnet og måtte spises med kniv og gaffel... Noen som har noen tips til hvordan få dem sprø hele veien rundt uten å frityrsteke? Smøre de inn med olje og steke de på rist. Blir ørret her i dag. Endret 16 timer siden av Adeie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374290 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 16 timer siden Del Skrevet 16 timer siden Adeie skrev (42 minutter siden): Smøre de inn med olje og steke de på rist. Blir ørret her i dag. Vil de holde seg på rista? De er jo ganske myke? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374296 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adeie Skrevet 16 timer siden Del Skrevet 16 timer siden Lillemus skrev (2 minutter siden): Vil de holde seg på rista? De er jo ganske myke? Mine gjør det i såfall. Men føler ikke mine et så veldig myke egentlig. Passer på å klemme ut mye av væsken før jeg ruller. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 15 timer siden Del Skrevet 15 timer siden Eggerøre og røykt ørret med lett majones. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374300 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15 timer siden Del Skrevet 15 timer siden Adeie skrev (59 minutter siden): Mine gjør det i såfall. Men føler ikke mine et så veldig myke egentlig. Passer på å klemme ut mye av væsken før jeg ruller. Hvilke rispapir bruker du? Jeg brukte de fra Coop, de var greie nok de, men kanskje det finnes noen som er mer solide? Må alle legges i vann før de kan rulles? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374303 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adeie Skrevet 15 timer siden Del Skrevet 15 timer siden (endret) Lillemus skrev (4 minutter siden): Hvilke rispapir bruker du? Jeg brukte de fra Coop, de var greie nok de, men kanskje det finnes noen som er mer solide? Må alle legges i vann før de kan rulles? Du skal ikke bruke rispapir. Er eget papir for vårruller. De ligger i fryseren og skal bare tines. https://www.google.com/search?q=vårrullpapir&oq=vårru&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7MgYIARBFGDkyCggCEC4YsQMYgAQyBwgDEAAYgAQyCggEEAAYsQMYgAQyBwgFEAAYgAQyBggGEEUYQTIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQABiABDIHCAoQABiABDIHCAsQABiABDIHCAwQABiABDIHCA0QABiABDIHCA4QABiABNIBBzc3MmowajSoAgGwAgE&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=RWoVIdISJKCn-M&vssid=_D1YXaMqROrHPwPAPhsTe6A0_42 Rispapir er for "vårruller" de skal ikke stekes i ovn, men spises råe. Endret 15 timer siden av Adeie 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374304 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14 timer siden Del Skrevet 14 timer siden Adeie skrev (4 minutter siden): Du skal ikke bruke rispapir. Er eget papir for vårruller. De ligger i fryseren og skal bare tines. https://www.google.com/search?q=vårrullpapir&oq=vårru&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7MgYIARBFGDkyCggCEC4YsQMYgAQyBwgDEAAYgAQyCggEEAAYsQMYgAQyBwgFEAAYgAQyBggGEEUYQTIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQABiABDIHCAoQABiABDIHCAsQABiABDIHCAwQABiABDIHCA0QABiABDIHCA4QABiABNIBBzc3MmowajSoAgGwAgE&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=RWoVIdISJKCn-M&vssid=_D1YXaMqROrHPwPAPhsTe6A0_42 Rispapir er for "vårruller" de skal ikke stekes i ovn, men spises råe. Spises rå? Yuk, de hadde ikke så deilig konsistens akkurat. Da skal jeg se om jeg finner et eget vårrullpapir. Det sto på pakken at de kunne brukes til vårruller. Takk for hjelp! ❤️ 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374305 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soleil70 Skrevet 14 timer siden Del Skrevet 14 timer siden Jeg er på slanker'n, så det blir en grillet kyllingfilet 😄 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374311 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 5 timer siden Del Skrevet 5 timer siden I dag ble det hjemmelaget kjøttsuppe med poteter, gulrøtter, kålrot, løk, pølse og kyllingkraft. Spiste et par-tre flatbrød til. Kjempegodt. I går ble det pizza. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/489727-hva-skal-du-ha-til-middag-i-dag/page/43/#findComment-4374371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.