AnonymBruker Skrevet lørdag kl 18:42 Skrevet lørdag kl 18:42 1 ovnsbakt kyllingfilet. Må gå ned noen kg og er ikke så flink med matlaging 😟 Anonymkode: 2d37f...388 0 Siter
Vhanja Skrevet søndag kl 10:00 Skrevet søndag kl 10:00 I dag blir det litt sånn rar blanding hvor vi bruker opp diverse rester av det vi har i kjøleskapet. Så blir chilibønner, chilipølser og grønnsaker, med ris til. 0 Siter
Dorthe Skrevet søndag kl 10:03 Skrevet søndag kl 10:03 Her blir det også rester. Mannen skal ha blomkålsuppe og jeg skal ha gyros. 0 Siter
Adeie Skrevet søndag kl 10:07 Skrevet søndag kl 10:07 (endret) Lillemus skrev (18 timer siden): Hjemmelagde vårruller, ble ikke så vellykket. Stekte dem i på plate i stekeovnen og de ble så bløte under at de revnet og måtte spises med kniv og gaffel... Noen som har noen tips til hvordan få dem sprø hele veien rundt uten å frityrsteke? Smøre de inn med olje og steke de på rist. Blir ørret her i dag. Endret søndag kl 10:07 av Adeie 1 Siter
Lillemus Skrevet søndag kl 10:49 Skrevet søndag kl 10:49 Adeie skrev (42 minutter siden): Smøre de inn med olje og steke de på rist. Blir ørret her i dag. Vil de holde seg på rista? De er jo ganske myke? 0 Siter
Adeie Skrevet søndag kl 10:54 Skrevet søndag kl 10:54 Lillemus skrev (2 minutter siden): Vil de holde seg på rista? De er jo ganske myke? Mine gjør det i såfall. Men føler ikke mine et så veldig myke egentlig. Passer på å klemme ut mye av væsken før jeg ruller. 1 Siter
stjernestøv Skrevet søndag kl 11:45 Skrevet søndag kl 11:45 Eggerøre og røykt ørret med lett majones. 0 Siter
Lillemus Skrevet søndag kl 11:54 Skrevet søndag kl 11:54 Adeie skrev (59 minutter siden): Mine gjør det i såfall. Men føler ikke mine et så veldig myke egentlig. Passer på å klemme ut mye av væsken før jeg ruller. Hvilke rispapir bruker du? Jeg brukte de fra Coop, de var greie nok de, men kanskje det finnes noen som er mer solide? Må alle legges i vann før de kan rulles? 0 Siter
Adeie Skrevet søndag kl 11:57 Skrevet søndag kl 11:57 (endret) Lillemus skrev (4 minutter siden): Hvilke rispapir bruker du? Jeg brukte de fra Coop, de var greie nok de, men kanskje det finnes noen som er mer solide? Må alle legges i vann før de kan rulles? Du skal ikke bruke rispapir. Er eget papir for vårruller. De ligger i fryseren og skal bare tines. https://www.google.com/search?q=vårrullpapir&oq=vårru&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7MgYIARBFGDkyCggCEC4YsQMYgAQyBwgDEAAYgAQyCggEEAAYsQMYgAQyBwgFEAAYgAQyBggGEEUYQTIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQABiABDIHCAoQABiABDIHCAsQABiABDIHCAwQABiABDIHCA0QABiABDIHCA4QABiABNIBBzc3MmowajSoAgGwAgE&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=RWoVIdISJKCn-M&vssid=_D1YXaMqROrHPwPAPhsTe6A0_42 Rispapir er for "vårruller" de skal ikke stekes i ovn, men spises råe. Endret søndag kl 11:59 av Adeie 0 Siter
Lillemus Skrevet søndag kl 12:03 Skrevet søndag kl 12:03 Adeie skrev (4 minutter siden): Du skal ikke bruke rispapir. Er eget papir for vårruller. De ligger i fryseren og skal bare tines. https://www.google.com/search?q=vårrullpapir&oq=vårru&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7MgYIARBFGDkyCggCEC4YsQMYgAQyBwgDEAAYgAQyCggEEAAYsQMYgAQyBwgFEAAYgAQyBggGEEUYQTIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQABiABDIHCAoQABiABDIHCAsQABiABDIHCAwQABiABDIHCA0QABiABDIHCA4QABiABNIBBzc3MmowajSoAgGwAgE&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=RWoVIdISJKCn-M&vssid=_D1YXaMqROrHPwPAPhsTe6A0_42 Rispapir er for "vårruller" de skal ikke stekes i ovn, men spises råe. Spises rå? Yuk, de hadde ikke så deilig konsistens akkurat. Da skal jeg se om jeg finner et eget vårrullpapir. Det sto på pakken at de kunne brukes til vårruller. Takk for hjelp! ❤️ 1 Siter
Soleil70 Skrevet søndag kl 12:34 Skrevet søndag kl 12:34 Jeg er på slanker'n, så det blir en grillet kyllingfilet 😄 0 Siter
Kayia Skrevet søndag kl 21:29 Skrevet søndag kl 21:29 I dag ble det hjemmelaget kjøttsuppe med poteter, gulrøtter, kålrot, løk, pølse og kyllingkraft. Spiste et par-tre flatbrød til. Kjempegodt. I går ble det pizza. 0 Siter
stjernestøv Skrevet mandag kl 11:09 Skrevet mandag kl 11:09 eggerøre, røykt ørret med lett majones. 0 Siter
Dorthe Skrevet mandag kl 13:38 Skrevet mandag kl 13:38 Vi har vært på møte i hele dag å det ble en tur innom maccern før vi dro hjem. 1 Siter
Soleil70 Skrevet mandag kl 14:11 Skrevet mandag kl 14:11 Dorthe skrev (32 minutter siden): Vi har vært på møte i hele dag å det ble en tur innom maccern før vi dro hjem. Å, det fikk jeg lyst på nå! Kommer meg ikke dit dessverre men det hørtes deilig ut 🤤 0 Siter
Dorthe Skrevet mandag kl 14:15 Skrevet mandag kl 14:15 Soleil70 skrev (3 minutter siden): Å, det fikk jeg lyst på nå! Kommer meg ikke dit dessverre men det hørtes deilig ut 🤤 Det var deilig. Vi er der kanskje en gang i året så det smaker sååå godt 😉 0 Siter
Dinolina Skrevet mandag kl 15:40 Forfatter Skrevet mandag kl 15:40 I dag ble det plukkfisk. I går var jeg i konfirmasjon og vi hadde oksestek. 0 Siter
påskelilje Skrevet mandag kl 17:40 Skrevet mandag kl 17:40 Vossakorv, kokte poteter og kokte gulrøtter 😊 0 Siter
Vhanja Skrevet mandag kl 17:58 Skrevet mandag kl 17:58 Samboer og jeg hadde oss en liten middagsdate i dag og spiste ute. Jeg spiste kremet pasta med kylling og erter. 0 Siter
Lillemus Skrevet i går, 04:21 Skrevet i går, 04:21 Dorthe skrev (14 timer siden): Det var deilig. Vi er der kanskje en gang i året så det smaker sååå godt 😉 Nå blir jeg litt sånn som en jeg kjenner som alltid rakker ned på en annen restaurantkjede - men hva i all verden er det dere synes er såååå godt på maccern!? Og jeg er ingen gourmet eller feinsmecker altså, men maccern!? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.