AnonymBruker Skrevet 13 timer siden Del Skrevet 13 timer siden 6 hours ago, Sokk said: Med hel ost er det en stor del av osten som blir «slutten av osten» som det er umulig å skjære skiver av og som bare sprekker i alle retninger, jeg hater å spise den biten. "Slutten av osten" river man opp og bruker på pizza, pasta, etc. To fluer i ett smekk! Anonymkode: 4188d...064 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/491575-har-folk-ikke-lenger-osteh%C3%B8vel-eller-har-de-rett-og-slett-blitt-late/page/2/#findComment-4369223 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13 timer siden Del Skrevet 13 timer siden 6 hours ago, Sokk said: Rivjern er slitsomt, du får lett sår på fingrene, og du får uansett en viss «rest» som du ikke får revet ordentlig. Da har du dårlig teknikk. Kanskje det finnes et rivekurs man kan melde seg på. Anonymkode: 4188d...064 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/491575-har-folk-ikke-lenger-osteh%C3%B8vel-eller-har-de-rett-og-slett-blitt-late/page/2/#findComment-4369225 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13 timer siden Del Skrevet 13 timer siden Jeg bruker alltid ostehøvel. Kjøper ikke ost i skiver. Får vel være opp til den enkelte hva de vil. Mange kan ikke lage deig uten kjøkkenmaskin heller i dag. Jeg har ingen kjøkkenmaskin så jeg baker alltid uten. Har kun mixmaster. Anonymkode: abf44...893 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/491575-har-folk-ikke-lenger-osteh%C3%B8vel-eller-har-de-rett-og-slett-blitt-late/page/2/#findComment-4369228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 13 timer siden Del Skrevet 13 timer siden Sokk skrev (6 timer siden): Med hel ost er det en stor del av osten som blir «slutten av osten» som det er umulig å skjære skiver av og som bare sprekker i alle retninger, jeg hater å spise den biten. Rivjern er slitsomt, du får lett sår på fingrene, og du får uansett en viss «rest» som du ikke får revet ordentlig. Vi skjærer osten så langt det går med høvelen, den litt tykke skiva som blir igjen brekker vi i biter og har på knekkebrødet. Nam! Eller man kan rive det med foodprosessoren eller rive-innsatsen til stavmikseren, intet går til spille. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/491575-har-folk-ikke-lenger-osteh%C3%B8vel-eller-har-de-rett-og-slett-blitt-late/page/2/#findComment-4369229 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sokk Skrevet 13 timer siden Del Skrevet 13 timer siden Lillemus skrev (1 minutt siden): Vi skjærer osten så langt det går med høvelen, den litt tykke skiva som blir igjen brekker vi i biter og har på knekkebrødet. Nam! Eller man kan rive det med foodprosessoren eller rive-innsatsen til stavmikseren, intet går til spille. Jeg klarer altså ikke de bitene. Jeg trenger at osten og annet pålegg passer perfekt til skiven og at det er like tykt overalt. Hvis ikke er det ekkelt. AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Jeg bruker alltid ostehøvel. Kjøper ikke ost i skiver. Får vel være opp til den enkelte hva de vil. Mange kan ikke lage deig uten kjøkkenmaskin heller i dag. Jeg har ingen kjøkkenmaskin så jeg baker alltid uten. Har kun mixmaster. Anonymkode: abf44...893 Jeg ble utrolig glad da jeg fikk meg kjøkkenmaskin, å elte for hånd er jo vanvittig slitsomt! Det blir en liten treningsøkt, og det er ikke alltid det passer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/491575-har-folk-ikke-lenger-osteh%C3%B8vel-eller-har-de-rett-og-slett-blitt-late/page/2/#findComment-4369234 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 11 timer siden Del Skrevet 11 timer siden Vi har 3 ostehøvler, og bruker dem daglig. Vi kjøper ikke ferdig skivet ost, så sant vi ikke er på strandtur eller evt andre turer der det er enklest å bruke dette. Det jeg har mest i mot ferdig skivet ost, er all plasten i forhold til mengde ost. Dernest er det prisen, det er nesten alltid mye dyrere. Jeg er heller ikke så glad i konsistensen. Jeg har artrose i hendene, og får vondt hvis jeg skal skjære eller raspe mye ost. Det er da som regel mannen eller en av ungene som gjør dette. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/491575-har-folk-ikke-lenger-osteh%C3%B8vel-eller-har-de-rett-og-slett-blitt-late/page/2/#findComment-4369343 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 2 timer siden Del Skrevet 2 timer siden Jeg er vokst opp med at vi alltid kjøpte hele ostestykker og brukte høvel. Vi var jo en familie på fem så det gikk mye ost. Når det var så liten igjen av osten at det ble vanskelig å skjære, så rev mor den og brukte den på pizza eller lasagne. Må innrømme at vi har blitt litt late her også, samboer og jeg. Vi kjøper for det meste skivet. Men det går ikke så mye ost hos oss heller når vi bare er to. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/491575-har-folk-ikke-lenger-osteh%C3%B8vel-eller-har-de-rett-og-slett-blitt-late/page/2/#findComment-4369594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.