Gå til innhold

Hva spiser du på julaften?


Anbefalte innlegg

Worriesome Plenty 2
Skrevet

Ribbe og medister her. Pinnekjøtt har jeg aldri smakt. Kalkun kunne vært godt til en forandring, med masse saus.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ribbe med tilbehør. Spiser ikke pølser eller medisterkaker. 

Spiser pinnekjøtt andre juledag. :)

Skrevet

Her blir det ribbe, pølser og medisterkaker + div tilbehør.    Er vant med enten ribbe eller pinnekjøtt.  Håper på riskrem til dessert, men tviler på at jeg får det i år.

Skrevet

Det varierer etter hvilken bror vi feirer hos. Han ene har alltid pinnekjøtt. Han andre er kokk og er lei julemat i desember og da lager han noe helt annet, ofte vilt. 

 

Skrevet

pinnekjøtt med julepølse og kålrabistappe :) 

Anonymkode: a269b...796

Skrevet

Ribbe, medisterkaker, sosisser, med tilbehør. Riskrem til dessert. Gleder meg nå, kjenner jeg 😋

Skrevet

Vi skal bort så jeg aner ikke hva vi får.  Men vi har både ribbe og pinnekjøtt i fryseren så vi skal nok spise det også.

Skrevet

Snakket med en kompis i sted, de skulle ha fiskeboller i hvit saus på Julaften, og det er da fin mat. 

Skrevet
erik123 skrev (8 minutter siden):

Snakket med en kompis i sted, de skulle ha fiskeboller i hvit saus på Julaften, og det er da fin mat. 

Jeg for min del må ikke ha ribbe eller pinnekjøtt på julaften. Men siden jeg feirer jul, så vil jeg også ha et bedre måltid. Jeg vil ikke ha hverdagsmat på julaften.

Jeg f.eks elsker pasta og kan spise det i flere dager på rad uten å gå lei. Men kunne aldri tenkt meg å ha pasta på julaften.

Skrevet
erik123 skrev (55 minutter siden):

Snakket med en kompis i sted, de skulle ha fiskeboller i hvit saus på Julaften, og det er da fin mat. 

Hel enig, det kunne jeg også ha tenkt meg. Særlig med reker i sausen, gulrøtter og syltet gresskar til. 

Skrevet

Pinnekjøtt. Det er godt, men jeg har mer lyst på torsk eller kveite. 

I år skifter vi ut kålrotstappa med søtpotetmos. Synes den har mer smak, og fyller samme funksjon. I tillegg er den mer lettkokt. Jeg kan huske julaftener da vi har kokt kålrota nærmest i timevis, men fortsatt har det vært noen steinharde biter inniblant, selv om den er oppdelt i terninger under koking. Søtpotet er mye mer samarbeidsvillig. 

Når det gjelder dessert, vet jeg ikke helt. Jeg har videreført mitt barndomshjems tradisjon med risengrynsgrøt sånn ca. midt på dagen, da blir det litt too much med riskrem til dessert.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...