Gjest thoughtful Skrevet 25. april 2002 Del Skrevet 25. april 2002 Har hørt at man ikke skal ha panna i vaskevannet - hvordan skal man da vaske den? Man må jo ha litt vann på? Er det for å bevare jern-belegget eller noe (wild guess) at man ikke skal la panna ligge i bløt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/50283-vasking-av-stekepanne-hvordanhvorfor/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 25. april 2002 Del Skrevet 25. april 2002 Jernpanner skal ikke vaskes med såpe, bruk bare varmt vann og vask dem rett etter bruk så blir de like bra igjen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/50283-vasking-av-stekepanne-hvordanhvorfor/#findComment-196420 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 25. april 2002 Del Skrevet 25. april 2002 Jeg pleier bare å sette stekepanna på plata, helle litt vann oppi når den har blitt god og varm, og så helle det ut. Tørker over med tørkepapir etterpå. Man skal ikke ha såpe på jernpanner fordi såpen trekker inn i jernet og kan komme ut igjen i maten... (ellerno... skal ikke banne på dette, men det er det mutter har sagt til meg...) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/50283-vasking-av-stekepanne-hvordanhvorfor/#findComment-196424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 25. april 2002 Del Skrevet 25. april 2002 Grunnen til at du ikke skal bruke såpe, er bare at såpa trekker inn i soten på panna, ikke inn i stålet. Senere når panna blir varm og soten med såpe i varmes opp, får du en ufyselig smak på maten. Om den ruster gjør ikkeno. Kok med vann på plata eller skyll med varmt vann og børst eller tørk med papir. Jernpanner tåler det meste, bare ikke kjapp avkjøling når de er varme, da sprekker de med et smell ! Når sotlaget blir for tjukt, skrap og skrubb evt med drill og/eller stålbørste eller brenn det av med med en skibrenner. Jernpanne tåler overoppheting, det gjør ikke teflon- eller silverstonepanner. Overoppheter du en teflonpanne eller gryte dannes en svært giftig gass, hold pusten ! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/50283-vasking-av-stekepanne-hvordanhvorfor/#findComment-196444 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Basseluska Skrevet 26. april 2002 Del Skrevet 26. april 2002 Jeg har alltid vasket jernpanner med zalo og vann, og lever fortsatt i beste velgående. Maten jeg steker i jernpanna mi smaker også godt! Så mye dill folk finner på...! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/50283-vasking-av-stekepanne-hvordanhvorfor/#findComment-197047 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.