amber sun Skrevet 9. mai 2002 Del Skrevet 9. mai 2002 Trenger tips til 3retters 17.mai-meny, som er enkel nok å lage (dvs, ikke tar hele dagen), som ikke har for sære ingredienser, som smaker toppers og ser lekkert ut! Noen som tar denne utfordringen? -Tilberedingstid max. 1 t. (evt., noe som kan lages ferdig dagen før e.l.) -Ingredienser som det er lett å få tak i. -Fantastisk smak som imponerer ;-) -Et utseende som er appetittvekkende og som selvsagt imponerer ;-) Tusen tusen tusen takk for gode oppskrifter! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52748-tips-til-3retters-17mai-meny/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tradio Skrevet 9. mai 2002 Del Skrevet 9. mai 2002 Tradisjonelt? Spekeskinke, eggerøre, rømmegrøt, jordbær og is! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52748-tips-til-3retters-17mai-meny/#findComment-211496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 9. mai 2002 Del Skrevet 9. mai 2002 Lasagne. Lages og halvsteikes dagen før. Fruktsalat: Appelsiner, epler, melon, bananer, frosne bjørnebær etc. Smaker også best hvis den lages kvelden før. Iskrem til. Det var ihvertfall to retter. Smågodt til forrett kanskje? ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52748-tips-til-3retters-17mai-meny/#findComment-211506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pjusken Skrevet 9. mai 2002 Del Skrevet 9. mai 2002 Forrett; grønne asparges stekt i ovnen med olivenolje og pepper. Hovedrett; tapas. Mye kan lages dagen før og serveres kaldt. DEt som skal være varmt kan også i stor grad lages dagen før og bare varmes litt i ovnen. Eller spekemat som det ble foreslått. Eller skalldyr! Det er jo superenkelt! Dessert; creme brulee som lages dagen før og bare tar siste touchen med brunt sukker rett før servering. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/52748-tips-til-3retters-17mai-meny/#findComment-211709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.